MENI

Relisti voljno do septembra

Biće napeto i teško

7. 09. 2016. Comments (0) Views: 798 Reli

Za Srbija reli 48 prijava

Branislav Pijević i družina okupljenja oko organizacije Srbija relija može sa ponosom da kaže da su naše najstarije i najtradicionalnije takmičenje vratili na stare staze. I podsećanja radi onomad smo citirali staru narodnu „Ko zna da se use.., taj zna i da se opere“, a 48 pristiglih prijava, više su nego jasan pokazatelj, da su momci uspeli.

IMG_3808

Pored domaćeg Srbija reli se ponovo boduje i za šampionat Bugarske, mnogi će reći kao da je to mnogo bitno, ali je svakako značajno jer iz komšiluka dolaze dobre posade sa atraktivnim automobilima. Okosnicu svakako čine domaće posade, a zanimljivo je da od ukupno 48 prijavljenih ima samo 8 posada u jugićima.

– Lista prijavljenih posada za 49. Srbija reli već je poslata da FIA potvrdi istu, tako da nam sada jedino preostaje da sačekamo ceremonijalni start i naravno prvi i drugi dan. Mnogo truda i rada uloženo je u pripremnom periodu i sad nam preostaje da sačekamo start prve posade na brzinskom ispitu, kako bi sa publikom uživali u majsorijama vozača iz zemlje i inostarnstava – rekao je Branislav Pijević.

Lista prijavljenih za 49. Srbija reli

Komentari su zatvoreni.