MENI

BORKOVIĆ ODLUČIO: JURIŠA NA JOŠ JEDNU EVROPSKU TITULU

Najskuplji automobil na štandu AANS

19. 03. 2018. Comments (0) Views: 798 Autosport

Živković i Isakov pobednici „Pres slaloma Srbija 2018“

Novinari Miloš Živković i Nikola Isakov pobednici su tradicionalna trke „Pres slalom Srbija 2018“ koja je danas održana na Beogradskom sajmu, u organizaciji Udruženja novinara Srbije (UNS) i Beogradskog sajma.

Zoran Milisavljević, Dimitrije Ilić i Ivan Matošević kategorija starovremenski

Takmičari su bili podeljeni u grupe-novinari, sportisti, vozila adaptirana za osobe sa invaliditetom i starovremenski automobili (stariji od 30 godina).

Pobednik novinarske kategorije do 1200 kubika je Miloš Živković. Drugoplasirani u istoj kategoriji je novinar “Politike” Miloš Batančev, a treće mesto zauzeo je Dušan Marković.

Prvo i treće mesto u novinarskoj kategoriji iznad 1200 kubika osvojili su novinari lista “Start 013” Nikola i Alekandar Isakov, a drugoplasirana bila je novinarka RTV Braničevo Svetlana Budimir.

Mihajlo Pajović i Milutin Dimitrijević

Osobe sa invaliditetom su se takmičile samo u kategoriji iznad 1200 kubika. Prvo mesto osvojio je Mihailo Pajević, a drugo Milutin Dimitrijević.

U prvoj kategoriji sportskih vozača, prvoplasirani bio je Miloš Brkić. Drugo mesto u istoj kategoriji, osvojio je Aleksandar Radičević, a treće Radosav Jović. U kategoriji sportskih vozača u automobilima jačim od 1200 kubika pobedio je Saša Glišić. Drugo mesto osvojio je Aleksa Radojković, a treće Dušan Jovanović.

U kategoriji starovremenskih automobila niže kubikaže prvi je bio Dimitrije Ilić, drugi Zoran Milisavljević, a treći Ivan Matošević. Prvo mesto u kategoriji jačih starovremenskih automobila zauzeo je Mladen Šerbula.

izvor: UNS

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *