MENI

DUŠAN SILNI POKORIO I AUSTRIJU

Problemi i maleri obeležili Vesnićev debi u TCR seriji

11. 06. 2017. Comments (0) Views: 787 Autosport, Brdske trke

Jovanović u pozajmljenom autu do prvog podijuma u hibridu

Drugarstvo nije ptica, jer pomenuta odleti, ali kada se na auto trkama koje su nekada pre svega krasile kolegijalnost i viteštvo, opet vrati uloga pomoć kolege u nevolji, onda sve drugo pada u treći plan. Upravo je na brdskoj trci u Soko banji Dragoljub Arsić pozajmio jugo hibrid Petru Jovanoviću, koji je svoj razbio u subotu tokom prve vožnje, da bi mogao da se takmiči u nedelju.

Petar Jovanovic i Dragoljub Arsic

– Neizmerno hvala kolegi Arsiću koji mi je pozajmio auto za nedeljni takmičarski dan, a zahvaljujući tome ja sam uspeo da se domognem trećeg mesta i klasi i ujedno se izborim za prvi podijum u Hibridu. Velika je stvar i svakako je Arsić u mnogome zaslužan što sam se u Soko banji popeo na treći stepenik podbeničkog podijuma – rekao je Petar Jovanović.

U generalnom plasamanu sasvim očekivano slavio je Aleksa Radojković, Dejan Ilić Dženinsk u odnosu na subotu, otišao je stepenik više, tačnije domogao se drugog mesta, a Dragan Balačikić je završio kao treći. Jovan Lazarević u hibridu na nedlejnoj trci „otišao“ je tri mesta više u odnosu na subotu, i završio na šestom mestu generalnom plasmanu i na taj način pokazao da rezulata od prethodnog dana nije bio slučajnost.

soko02

Komentari su zatvoreni.