MENI
RAV4 ADVENTURE-pr-exterior-34front

Nova pogodnost za kupce Toyotinih vozila

toyota hilux

Toyotini dizel motori koristiće i gorivo iz 100% obnovljivih...

21. 07. 2022. Comments (0) Views: 94 Industrija, Toyota

Toyota Land Cruiser Matt Black Edition

• Mat crni točkovi i elementi spoljašnjeg izgleda naglašavaju Land Cruiserovu vrhunsku reputaciju, izgrađenu na robustnosti i izvanrednim terenskim karakteristikama
• Nove opcije obloga kožnih sedišta u crno-sivo i crno-smeđoj kombinaciji boja

Toyota Land Cruiser ima nenadmašnu reputaciju svojih robustnih karakteristika i sposobnosti da se izbori s najtežim terenskim uslovima, po čemu je poznat već više od 70 godina. Ovo izuzetno nasleđe je jedna od referentnih tačaka za najnoviji dodatak porodici modela Land Cruisera, verziju Matt Black Edition.

Kao što ime jasno kaže, nova verzija dobila je mat crnu završnu obradu spoljnih detalja vozila, ukazujući na osnovne prednosti i suštinu modela Land Cruiser. Na prednjoj strani, ta ideja je naglašena detaljima oko maske i vertikalnim lajsnama rešetke, zatim ukrasnim detaljima iznad prednjih svetala i okvirima svetala za maglu. Pored toga, dodatne bočne stepenice, krovne šine, kućišta retrovizora i 18-inčni aluminijumski točkovi obojeni su mat crnom bojom, baš kao i ukrasni element iznad registarske tablice na zadnjim vratima.

LC MBE 2

LC MBE 2

Unutrašnjost takođe ima osvežen izgled, pri čemu kupci mogu da biraju između dve nove opcije obloga sedišta od kože, kombinujući crne naslone i sedišta s bočnim osloncima u kontrastnoj sivoj ili smeđoj boji.

Novi Matt Black Edition dostupan je za najviše pakete opreme Land Cruisera, u karoseriji s petoro vrata*. Opremljen je proslavljenim pogonom na sva četiri točka, četvorocilindričnim 2,8-litarskim turbo dizel motorom od 204 KS i 500 Nm obrtnog momenta i šestostepenim automatskim menjačem.

Novi Land Cruiser Matt Black Edition biće u prodaji u Evropi tokom četvrtog kvartala 2022. godine.

* Sve funkcije su dostupne u zavisnosti od nivoa opreme. Nivoi i obim dostupnih paketa mogu se razlikovati u zavisnosti od lokalnog tržišta. Za detaljnije informacije obratite se lokalnom Toyotinom distributeru.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *