MENI

Velika prolećna akcija u Renault servisima

Prodaja Sportaga širom sveta dostigla 5 miliona

21. 03. 2018. Comments (0) Views: 740 Industrija

Mala sportska zvezda, veliko ime: Nova Opel Corsa GSi

•Nastavak GSi tradicije: Opel Corsa GSi nakon Insignia GSi
•Čista preciznost: Sportska šasija preuzeta od brze sestre Corse OPC
•Bezkompromisni izgled: Dinamični Opel dizajn sa oštrim i preciznim linijama
•Osećaj poput trkačkog automobila: Recaro sedišta i sportski upravljač u unutrašnjosti,a karbonski elementi na spoljašnjosti

New Opel Corsa GSi

Čista preciznost za besprekorno uživanje u vožnji: ono što je Opel Insignia GSi već impresivno prikazala u svom segmentu, biće preneto u segment malih automobila sa novom Opel Corsom GSi. Precizna sportska mašina postaje virtuoz u krivinama zahvaljujući sportskoj šasiji fino podešenoj na Nirburgringškoj stazi Nordšlife. Spoljašnji dizajn Corse GSi ne ostavlja prostor za sumnju: reč je o istinskom sportisti koji je jednako impresivan i u svakodnevnoj vožnji.

“Nastavljamo dugu GSi tradiciju sa novom Corsom GSi. Već je postojala izrazito sportska varijanta prve verzije modela Corsa. Naš najnoviji atleta će postaviti nove standarde u svom segmentu sa svojom sportskom šasijom,” rekao je Peter Küspert, direktor Opela za prodaju i marketing.

Sve od mota “vrela, vrelija, Corsa GSi” trovratni mali automobil impresionira svojim preciznim linijama: poseduje karakterističan dizajn sa velikim uvodnicima vazduha, skulpturalnom haubom, istaknutim zadnjim spojlerom i precizno modelovanim pragovima. Spreda je vidljiva velika rešetka dizajnirana u stilu saća iz koje se ističe Opelova munja potpomognuta dvama krilima. Veliki hromirani elementi povezani u horizontalnu liniju pomoću crne spojnice koja se proteže duž čitave oplate, zajedno sa poprečnim klinom na poklopcu motora doprinose utisku sportskog zaljubljenika u asfalt. Živahan stil prisutan je i sa zadnje strane ovog mališana. Istaknut spojler na ivici krova stvara dodatni pritisak na podlogu, a hromirana izduvna grana uokvirena ispupčenim zadnjim branikom.

Sportski ugođaj prisutan je i u unutrašnjosti automobila. Vozač Corse GSi ima mogućnost sedenja na Recaro sedištima držeći u rukama sportski dizajniran volan. Brzine birate pomoću kožnog menjača, ubrzanje dostižete pritiskom na aluminijumsku pedalu – svaki detalj je podređen potpunom vozačkom zadovoljstvu. Corsa GSi se takođe odlikuje izuzetnom preciznošću: tu je već poznata sportska šasija sa OPC verzije, izuzetno responzivne kočnice sa crvenim kleštima, izvanredno upravljanje i kratak put kočenja upotpunjeno sa opcionim aluminijumskim felnama od 18 inča.

Putnicima Corse GSi stoji na raspolaganju i potpuna povezanost uz opcioni IntelliLink info- zabavni sistem koji je moguće povezati sa Apple iOS i Android telefonom..

Irena Trifunovic

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *