MENI

PRIKOLIČARI DRAGOJ-VASILJEVIĆ TREĆI U NEMAČKOJ

Rajevići opravdali očekivanja u Rogatici

19. 08. 2017. Comments (0) Views: 417 Motociklizam

Prva Ruka vrebe prvo mesto u Kuli

Posle više nego uspešnog prvog takmičenja moped endjurans kupa MEC na Ada Huji u prestonom gradu, danas je na programu drugo takmičenje koje će biti odražano na još jednom kartodromu, ali Kuli kod Vrbasa. Prva Ruka tim sa Vidikovca vreba šansu da se domogne prvog mesta u fer i korektnoj borbi tokom četiri sata koliko traje takmičenje.

Kula slobodni trening

Tim u sastavu Saša Nešić, Oleg Medenica i Nenad Nisić daće sve od sebe i izvući će maksimum iz nejakog automatika da bi se pre svega što bolje zabavili, ali naravno i pobedili.

– Čitavo takmičenje nam se sviđa prvenstveno iz dva osnovna razlog zbog čega naravno i učestvujemo. Prvi je što ima konkurencije i to zdrave i vesele, a drugi je što ima publike. Sva trojica smo iz da tako kažem velikog šampionata sa velikih motora prešli na automatik, ali se stvarno dobro zabavljamo. Sve ono što nam je tamo nedostajalo dobili smo u MEC – rekao je Nenad Nisić poznatije kao Niske.

Svako ko se takmiči po logici stvari želi i da pobedi, ali naravno ne po svaku cenu već fer i korektno. Takav pristup krasi i tim Prva Ruka, ali želja da iz slovenačkog čuda izvuku makisimum posle ozbiljne pripreme više je nego realna.

Prva Ruka Kula

– Praktično su svi posle Ada Huje pristupli unapređivanju performansi automatika, tako da smo se i mi time bavili u granicima dozvoljenog po Pravilniku. Nekako je normalno da imate što pripremljeniju trkačku spravu. Radilo se na ogibljenju, izduvu i svemu onom gde je imalo mesta za poboljašanje, ali ponavljam moto našeg tima je dobar provod i zabava, jer nam mnogo znači što imamo konkurenciju i naravno publiku pored staze – dodao je Niske.

U toku su kvalifikacioni treninzi u Kuli, a u zavisnosti od broja timova i propusne moći staze, možda će biti i prekobrojnih, ali toga su svi svestni, što samo daje motiv više!!!

Komentari su zatvoreni.