MENI
Aleksa Radojković Miroč I, Aleksandar Vidoslavljević II i Uroš Brkić III mesto u genrelanom plasmanu

Aleksa Radojković najbrži na Miroču

Milan Nikolic, Vladimir Rebic, Aleksandar Vulin, Lazar Butulija, Dejan Stojic

“Nagrada Beograda Ušće 2019 – Memorijal Mirko Butulija” okupila...

Najava Ušća Memorijal Mirko Butulija avgust 2019 foto automagazin.rs

31. 08. 2019. Comments (0) Views: 1385 Autosport, Kružne trke

Nikoli Miljkoviću najbrži krug

Sudeći po onom što je viđeno tokom treninga i kvalifikacija, ljubitelji auto trka biće sutra od 11.30 časova u prilicu da uživaju u zanimljivim nadmetanjima majstora brzina na legendarnom Ušću tokom „Memorijala Mirko Butulija”.

U klasi 2 (jugo hibrid) vođena je najzanimljivija bitka na stazi, a Marko Pavlićević je za svega 10 stotinki sekunde bio brži od Časlava Tošića. Nisu mnogo zaostali ni Dušan Nastasijević (+0,282) i Predrag Lambaša (+0.285), što garantuje spektakl u današnjoj trci.

Ipak, najveću pažnju privukao je obračun u najjačoj klasi 10, automobila do 3.500 ccm, koja će se bodovati za šamionat Centralnoevropskle zone. Najbrže vreme postigao je Nikola Miljković u „seat leonu” (1:01.398 minuta), za 2,723 sekunde brže od Nemanje Milovanovića u „seat leon rejseru”, inače vodećem u generalnom plasmanu klase D4-3.500 ccm za šampionat CEZ. Treće vreme (+2.787) postigao je Zoran Kastratović u „ševrolet kruzu”.

U istoj diviziji, ali u klasi 9, Dragan Stojković u „alfi” imao je bolje vreme od rugoplasiranog Darka Božilovića u „ford fokusu”, dok je Aleksa Radojković u „hondi” postigao najbolje vreme u klasi 8.

D. Vs.
Foto: Automagazin.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *