MENI

Ceremonijom ispred Starog dvora startovao VI Beogradski reli

BUDI PONOSAN NA SVOJE TRAGOVE

23. 07. 2017. Comments (0) Views: 2221 Autosport, Galerija, Reli

Rabrenoviću VI Beogradski reli

Ni ognjena vrućina, ni toplotni udar suvozača Momčila Milojkovića poznatijeg kao Tetak, nisu omeli Vladicu Rabrenovića da trijumfuje na VI Beogradskom reliju Memorijal Mirko Martinović. Četiri puta Košutnjak i isto toliko puta brzinski ispit Avala plus dva redovna servisa odradio je višestruki šampion Srbije u najzahtevnijoj diciplini auto sporta i sačuvao epitet najboljeg u nacionalnim okvirima.

Beogradski reli13

Drugo mesto pripalo je klupskoj posadi Aleksandar Dučić – Dejan Golić koji poput pobednika voze za VRR Čačak , takođe reno klio ali godinu dana starije spesifikacije. Treće mesto u generali pripalo je gostima iz Hrvatske posadi Dario Šamec – Goran Šams u pežou 206 RC.

Šesti Beogradski reli Memorijal Mirko Martinović pored pomenutih posada obeležilu su Pavle Komnenović stari as volana sa mladom nadom suvozačem Natašom Tunguz, koji su u nacionalnom šampionatu zauzeli treće mesto u generalnom, odnosno u klasi 4. Ako je suditi po reakcijama popularnog Paje, biće da ovi nije jedini reli koji će voziti ove sezone.

U klasi 3 briljirali Branko Dukić i Borko Turudić osvajanjem prvog mesta, ujedno oni su jedina posada do sada koja je učestvovala na svim reli takmičenjima Memorijal Mirko Martinović.

Klasa 2 pripala je posadi Luka Kotorčović – Tamara Radosavljević, a klasa 1 Zoranu Milisavljeviću – Vladanu Kostiću.

Dodelom pehara najboljima ispred Starog dvora stavljena je tačka na VI Beogradski reli, sa akcentom da je u klasi II na Avali poseban pehar dobio Luka Kotorčević, odnosno u klasi IV Dario Šams.

GENERALNI PLASMAN

1. V. Rabrenović – M. Milojković, 2. A. Dučić – D. Golić, 3. D. Šamec – G. Šams…

Beogradski reli1

Beogradski reli2

Beogradski reli3

Beogradski reli4

Beogradski reli5

Beogradski reli6

Beogradski reli7

Beogradski reli8

Beogradski reli9

Beogradski reli10

Beogradski reli11

Beogradski reli12

Komentari su zatvoreni.