MENI

Pun gas kroz blato

Trofej Beograda posadi Kocić – Godić

29. 06. 2017. Comments (0) Views: 1283 Offroad

TROFEJ BEOGRADA 2017 NA GOLIJI I KOPAONIKU

Treći reli „BG OFF ROAD LIGE“ Sportskog auto moto saveza Beograda, bodovaće se za Trofej Beograda, a trajaće od 30. juna do 2. jula 2017. na terenima Golije i Kopaonika.

Terenci na Kopu

Na osnovu pristiglih prijava organiaztor očekuje učešće 10-12 terenskih vozila koja će se takmičiti po nekategorisanim putevima uz poštovanje saobraćajnih propisa. Dodatna lepota je što će učesnici osvojiti vrhove dve planine, a posade će morati da demonstriraju zavidnu veštinu u savladavanju prepreka i teških terena.

Start je iz Beograda 30. juna iz ASK Rakovica u 10 sati, a prvi dan, petak,je predviđen za uspon na Jankov kamen, vrh Golije. U subotu će se voziti po Kopaoniku, stazama „Serbian Trophy“, našeg najprestižnijeg off road relija i planirano je „osvojanje“ Pančićevog vrha.

Povuci potegni

Pored obaveznih vozačkih disciplina (ispit spretnosti, ispit tačnosti),učesnici će rešavati testove iz opšte kulture i informisanosti, plus će se oprobati u sportskim disciplinama (slobodna bacanja, gađanje iz pištolja). Tokom trajanja relija učesnici će imati priliku da uživaju u prirodnim lepotama za koje zna mali broj ljudi.

Proglašenje pobednika je predviđeno za subotu uveče, a nedelja za povratak.

Pauza na Nebeskim stolicama

Pokrovitelj relija je Sekretarijat za sport i omladinu Beograda, a organizator Sportski auto-moto savez Beograda.

Komentari su zatvoreni.