MENI

Do ponedeljka prijave za Mionicu

Mionički reli treća priča u kalendaru

3. 07. 2017. Comments (0) Views: 1026 Autosport, Offroad

Trofej Beograda posadi Kocić – Godić

Još jedno uspešno izdanje Trofeja Beograda u organizaciji Sportskog auto moto saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, odrađeno je na Goliji i Kopaoniku. Posle dva dana terenske vožnje po vrlo zahtevnim terenima prvo mesto osvojila je posada Milivoje Kocić i Zoran Godić.

Dragan i Dragica Milošević, Milivoje Kocić, Dejan i Đorđe Andrić i Zoran Godić

Dragan i Dragica Milošević, Milivoje Kocić, Dejan i Đorđe Andrić i Zoran Godić

– Kao i svih prethodnih godina trudili smo se pre svega da negujemo sportski duh i da se što više družimo. Kada se posade takmiče, sasvim je logično da jedna mora i da pobedi, u ovogodišnjem izdanju to smo bili mi, i gotovo sam siguran da smo potpuno zasluženo slavili. Tokom dva dana koliko je trajalo takmičenje, sa startom u Beogradu i ciljem na Kopaoniku, svi su imali sasvim dovoljno vremena i mogućnosti da demonstriraju umeće u terenskoj vožnji, šutiranju na male goliće, pucanju iz vazdušnog pištolja, ispitu tačnosti i popunjavanju testa iz opšte kulture. U ukupnom zbiru mi smo imali najviše poena, tako da smo slavili, ali koristim priliku da se zahvalim svim učesnicima, pre svega organizatoru, pokrovitelju, ali i ljubaznom osoblju hotela Rtanj, bez kojih Trofej Beograda ne bi bio tako dobar, uspešan i kvalitetan vid takmičenja – rekao je Zoran Godić.

Drugo mesto pripalo je sinu i ocu, Đorđu i Dejanu Andriću, koji su se svojski trudili i do poslednje discipline iskreno se nadali i priželjkivali Trofej Beograda. U svemu je po logici stvari prednjačio sin Đorđe, dok je tata Dejan smireno i argumentovano objašnjavao da šanse postoje i da su izgledne, ali treba sačekati do kraja.

Miloševići u akciji

Treće mesto osvojili su supružnici Dragica i Dragan Milošević. Valja naglasiti da je dama bila za volanom, a džentlmen je u datim situacijama izlazio i davo instrukcije, kako valja proći izvestne prepreke.

Komentari su zatvoreni.