MENI
VREME JE ZA RUČAK Sagmajsterova ekipa na početku Dakara

Despreu i Peterhanselu Dakar reli

PUN GAS U BOLJE DANAS Neusaglašeni kroseri

Udruženi u bolje sutra

BRZINCI SPREMNI Detalj sa Bataje

19. 01. 2012. Comments (0) Views: 409 Brzinski, Motociklizam

Šest takmičenja i tri rezerve

Na adresu Moto saveza Srbije stigle su već prijave organizatora trka u disciplini brzinski motociklizam iako je krajnji rok poslednji dan prvog meseca u godini. Poput prethodne i ove sezone majstori volana na dva točka na praktično kružnim stazama, moći će da računaju na šest takmičenja plus tri rezervisana termina.

BRZINCI SPREMNI Detalj sa Bataje – Iako je do kraja predviđenog roka za slanja prijava za organizovanje trka ostalo više od deset dana, klubovi iz brzinskog motociklizma bili su vrlo ažurni. Na osnovu pristiglih prijava možemo reći da će naša verna publika ove godine moći da pogleda sasvim sigurno šest takmičenja na kružnim stazama. Imamo i tri rezervisana termina zbog raznih situacija, kako ne bi smo u poslednjem trenutku pokušavali da iznalazimo izlaz i rešenja za stvari, koje nam ne idu u prilog – rekao je Danijel Vaštag sekretar Saveza.

Na kojim će sve lokacijama domaća publika moći da uživa u moto spektaklima?

– Sve počinje na Batajnici finalnog vikenda aprila. Mesece dana kasnije sledi Vršac, a između se nalazi rezervisani termin. Prva Banjaluka na motodromu Zalužani na programu je 10. juna, posle koje sledi pauza od mesec dana. Nastavak sledi 8. jula na nekadašnjem vojnom poligonu za obuku vozača motora i kamiona Beranovac nadomak Kraljeva. Druga Banjaluka vozi se 28. avgusta, a veliko finale zakazano je za 23. septembar na Batajnici, gde će domaća publika moći da vidi i majstore volana iz okruženja koji voze u Istočnoevropskom šampionatu – završio je Vaštag.

Komentari su zatvoreni.