MENI

Nikitović spreman za Zlatiborski reli

Osmi amaterski reli

24. 05. 2017. Comments (0) Views: 964 Autosport, Reli

Noćni brzinci za start III Zlatiborskog relija

U petak i subotu 26. i 27. maja, održaće se 3. Zlatiborski reli, prva ovogodišnja autosportska manifestacija u Zlatiborskom okrugu, a koji će okupiti najbolje reli vozače iz Srbije, ljubitelje autosporta, sportske radnike i funkcionere, kao i najširu publiku.

Zlatiborski reli

Zlatibroski reli vozi će se na stazama Tić Polje, Golovo, Mušvete, Rožanstvo, po rasporedu iz Pravilnika, a start relija je u petak 26. maja u 18, 41 na Kraljevom Trgu na Zlatiboru. Isto veče reli takmičenje počinje se dva noćnna brzinca na Tić Polju. Sutradan, 27. maja, takmičenje se nastavlja u prepodnevnim časovima na brzinskim ispitima Golovo, Mušvete i Rožanstvo, a zvaničan završetak relija je u 15, 29 časova, nakon čega će se dodeliti pehari najboljim vozačima i ekipama.

3. Zlatiborski reli boduje se za Reli Šampionat i Kup Srbije.

Brzinci sa satnicom

Organizator 3. Zlatiborskog relija je Sportski auto karting savez Srbije ( SAKSS), u saradnji sa AMKK Zlatibor, a po pokroviteljstvom Opštine Čajetina.

Satnica zatvaranja brzinaca

Uz najavu i detalje oko održavanja i odvijanja predstojećeg 3. Zlatiborskog relija, jako je bitno da do najšireg kruga građanstva dođu i informacije o izmenjenom režimu saobraćaja na teritoriji Opštine Čajetina na kojoj će se održati reli, te u tom delu, računamo de će građani uz pomoć medijskih kuća saznati što više korisnih detalja.

Komentari su zatvoreni.