MENI

Seat Eurocup: Lein u slici i reči sa Slovakiaringa

Borković uprkos beznadežnoj sutuaciji startuje 10. u Maroku

17. 04. 2015. Comments (0) Views: 487 Autosport, Kružne trke

Seat Eurocup: Lein tim trenirao u Austriji

Lein racing tim u sastavu Mladen Lalušić, Uroš Brkić i Dejan Bulatović na čelu sa tim menadžerom Miroslavom Rastovićem testirao je danas prvi put u punom sastavu na stazi Red Bull ring u Austriji.

DSC_0233

– Današnji kraći test je bio blic test za mene da isprobam novu opciju amortizera. Takođe sam probao neke nove nadogradnje i sa obzirom da sam prvi put na ovoj stazi veoma sam zadovoljan pokazanim. Nadam se boljem startu sezone – rekao je Mladen Lalušić.

U nameri da što bolje podese automobile klupske kolege Lalušić i Bulatović pribegli su triku da tokom treninga promene takmičarske sprave.

– Prvi put smo danas radili setap za ovu stazu i čak smo se Mladen i ja u jednom izlasku na stazu zamenili sa automobilima kako bi odabrali pravi setap. Vozili smo veoma priblizno vreme po krugu što govori da smo pronasli setap koji nam obojci odgovara. Radujem se nastupu na ovoj stazi – rekao je Dejan Bulatović.

Kolega iz endjurans priče takođe ne krije zadovoljstvo posle treninga.

– Danas sam prešao dosta kilometara. Staza je bila otvorena celog dana tako da smo testirali sa minimalnim pauzama. Uspeo sam da probam različite vrste guma kao i kočionih pločica kako bi smo odabrali prave. Prvi put sam vozio na ovoj stazi i veoma sam zadovoljan postignutim. Nadam se dobrom rezltatu već na prvoj trci koju ćemo Mladen i ja voziti bađ na ovoj stazi 23. i 24.maja – reči su Uroša Brkića.

Nakon ovoga već sutradan ceo tim se seli u Mađarsku na Hungaroring gde će testirati ćitavog dana.

Komentari su zatvoreni.