MENI

Iznuđeno izlaganje i prikriveno prenemaganje

Lora Brkić očevim stopama

14. 03. 2014. Comments (0) Views: 1214 Industrija, Mercedes-Benz

Nova generacija C-Klasa limuzine

Odmah nakon premijernog evropskog izlaganja u Ženevi, publici u Beogradu predstavljena je nova generacija limuzine C-Klase i potpuno novi član Mercedes-Benz porodice terenskih vozila GLA.

3

Pored premijera, veliku pažnju privlače modeli CLA i E-Klasa, kao i gradska kompaktna vozila A-Klasa i B-Klasa. Ljubitelji terenaca imaju priliku da vide modele ML i GLK.

C-Klasa limuzina : Potpuno nova C-Klasa najavljuje novo poglavlje u priči o uspehu Mercedes-Benz-a postavljajući nove standarde u premijum srednjoj klasi vozila. Odlikuje je emotivan, a ipak jasan dizajn koji zaokružuje visoko-kvalitetna, moderna unutrašnjost. Efikasna konstrukcija visokih performansi predstavlja osnov za visoke standarde uživanja u vožnji. Brojni sistemi za pomoć tokom vožnje pružaju bezbednost najvišeg stepena, dok novo oslanjanje, po izboru sa vazdušnim oprugama, obezbeđuje uzoran komfor tokom vožnje i okretnost vozila pri upravljanju. Nove C-Klasa budi osećaj “podizanja putovanja na viši nivo“.

C-Klasa je najprodavaniji serijski model Mercedes-Benz-a. Prvi put je predstavljena 1982. godine i od tada Mercedes-Benz je prodao preko 8.5 miliona vozila ove klase. Prethodni model, lansiran 2007. godine je prodat u 2.4 miliona primeraka.
GLA-Klasa: Mercedes Benz GLA predstavlja novi doživljaj kompaktnog SUV koji na ubedljiv način spaja napredni dizajn, sjajne vozne karakteristike u gradskoj vožnji i izvanredne off-road mogućnosti. Mercedes-Benz nudi GLA sa novom generacijom 4MATIC pogona na svim točkovima ističe se svojom visokom vučnom snagom i izvanrednom agilnošću, uparenom sa nenadmašnom bezbednošću i energetskom efikasnošću u vožnji. Oprema visokog kvaliteta, brižljive izrade uz pažnju posvećenu detaljima, kao i prilagodljivi enterijer neosporno svrstavaju GLA među kompaktna premijum SUV vozila. Novi GLA zaokružuje široku Mercedes-Benzovu ponudu SUV. Sa nizom od pet modela (GLA, GLK, ML, GL i G), kompanija nudi najširi asortiman od svih evropskih premijum proizvođača.

Emil Frey svet automobila – 90 godina uspešnog poslovanja

7

Emil Frey Grupa je porodična firma iz Švajcarske, osnovana 1924. godine, od strane mehaničara Emila Frey-a, sa sedištem u Cirihu. U čuvenom pismu 1935. godine Emil Frey objasnio je partnerima vrednosti na kojima je bazirao poslovanje svoje kompanije. Upravo te vrednosti danas predstavljaju glavna načela poslovanja Emil Frey Grupe: izuzetno kvalitetni proizvodi, profesionalna odgovornost, odličan kvalitet za uložen novac, profesionalna i kvalitetna usluga visoko obučenog i obrazovanog personala kao i očuvanje poverenja klijenata.

Predani poslu, Emil Frey i njegov sin Walter Frey, tokom decenija, od radionice za popravku automobila i motocikala izgradili su jednu od najvećih kompanija za prodaju automobila u Evropi. Emil Frey Grupa sa velikim uspehom prodaje i servisira najekskluzivnije marke automobila, a od skora je postala Generalni distributer Mercedes-Benz-a na teritoriji Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Ove godine Emil Frey Grupa proslavlja 90 godina uspešnog poslovanja. Kompanija, pored Srbije, Hrvatske i Crne Gore, posluje i u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj. Fokusirana je pre svega na auto industriju – na maloprodaju i veleprodaju putničkih vozila, kao i na finansiranje vozila, logistiku za automobile i rezervne delove.
Emil Frey Grupa takođe ima u vlasništvu različite firme koje se bave uvozom, mnogobrojne maloprodajne salone i firme koje se bave finansiranjem.

8

Kao Generalni distributer za brendove Mercedes–Benz, smart, Fuso i Setra u Srbiji, uz kontinuiranu primenu vrednosti koje se zasnivaju na kvalitetu i najvišem nivou profesionalizma u industriji, Emil Frey Grupa osigurava dalji uspeh i unapređenje poslovanja.

Emil Frey Auto Centar d.o.o je nova maloprodajna firma u Beogradu koja pruža usluge prodaje i post–prodaje svim Mercedes–Benz, smart, Fuso i Setra klijentima.
Kao Generalni distributer, Emil Frey Grupa ima pristup koji je prvenstveno orijentisan ka kupcu, vođen tržišnim uslovima i kojeg odlikuje prvoklasna briga prema klijentu i dileru.

Komentari su zatvoreni.