MENI

Redovan servis već za 3.960 dinara

Hrčak Čarli za volanom Volvo kamiona

20. 09. 2013. Comments (0) Views: 593 Industrija, Mercedes-Benz

MJUZIKL POSVEĆEN S-KLASI

Da glamur, stil i elegancija uvek idu zajedno pokazaće i spektakular-na premijera „najboljeg automobila na svetu“, nove Mercedes-Benz S-Klase u Beogradu.

Stara i nova

Na do sada neviđenom performansu na našim prostorima biće pred-stavljen vanvremenski dizajn ovog modela, a posetioci će uživati u si-nergiji čula koju će naši najbolji umetnici stvoriti kroz vizelne bravure, savršeni muzički i svetlosni dizajn, spektakularne kostime i nevero-vatne specijalne efekte na sceni.

Da nebo i nije toliko daleko, makar u vrhunskoj režiji Ivana Pešukića, pokazaće plesači Narodnog pozorista i Pozorišta na Terazijama, dok će kroz ovaj večernji kabare goste voditi naš poznati glumac Pozoriš-ta na Terazijama Dragan Vujić.

Sa tri razvojna prioriteta „Intelligent Drive“, „Efficient Technology“ i „Essence of Luxury“ nova S-Klasa pomera granice tehnologije na mnogim poljima. Pored savršenog dizajna automobila, bez daha ostavlja i činjenica da je težnja ka luksuzu posebno primetna u unu-trašnjosti vozila, zatim u sjedinjenom komforu i bezbednosti, ali i u znatno manjoj potrošnji goriva.

Zvanice će pored mogućnosti da upoznaju novi model čuti i razvojni put S-Klase kroz istoriju dugu 100 godina prožetu brojnim inovacija-ma i nedostižnim nivoom udobnosti, a saznaće i koji svetski „džet-seteri“ su najveći poklonici Mercedesovih modela decenijama unazad.

Nakon putovanja kroz istoriju, gosti će utiske o automobilu koji je do-šao „iz budućnosti“ moći da razmene na koktelu.

Komentari su zatvoreni.