MENI

Brza i zahtevna staza za mikro klasu

Rotaks startovao u Novom Marofu

16. 04. 2018. Comments (0) Views: 693 Karting

Jovanović junior bogatiji za isukstvo i pehar

Prvu međunarodnu trku u drugoj takmičarskoj sezoni Nemanja Neca Jovanović odradio je više nego uspešno. Vratio se iz Hrvatske gde je održana trka na karting centru „ST Rauš“ u mestu Novi Marof, bogatiji za interancionalno iskustvo i pehar za treće meseto u klasi mikro rotaks nacionalnog šampionata.

Pehar za trece mesto u klasi Nemanja Jovanović

– Jednom rečju, prezadovoljan sam. Produženi vikend u režiji mog tate je jedno neponovnljivo iskustvo. Uspeo sam da realizujem gotovo u potpunosti sve dogovore pre trke, tako da sam prvu u konkurenciji 23 takmičara završio na 14, odnosno drugu na 15 mestu. Za naš šampionat to su dva treće mesta i da još jednom ponovim prezadovoljni smo svi – jasan je Jovanović junior.

Nemanja Jovanović, Petar Bogatinovski i Andrej Dobrota N. Marof

Prva trka u drugoj takmičarskoj sezoni Jovanovića i to međunarodnog karaktera iziskivala je da se na put krene malo ranije, kako bi se sve pripreme blagovremeno odradile.

Učesnici međunarodne trke N Marof

– Zahvaljujući tati koji je sve organizovao na stazu smo doputovali još u sredu. Četvrtak nam je poslužio da što bolje upoznam stazu, odnosno da podesimo karting. Popodne smo skoknuli i do autodroma Grobnik, a kasno uveče sam se video sa drugarima koji su doputovali iz Beograda kako bi se svi zajedno takmičili. Jedva čekam start domaćeg šampionata, ali priželjkujem što pre i još neki okršaj na međunarodnoj sceni – poručio je devetogodišnji Nemanja Neca Jovanović.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *