MENI

Ford B-MAX za manje od 135 evra mesečno!

Nova generacija C-Klasa limuzine

14. 03. 2014. Comments (0) Views: 613 Industrija

Iznuđeno izlaganje i prikriveno prenemaganje

Prvog sata po otvaranju kapija Beogradskog sajma povodom četvrtog regionalnog sajma autombila BG kar šou i osmog međunarodnog Motopešna, gotovo svi posetioci, a i najveći deo specijalizovanih novinara, jednostavno nisu mogli da osete „onu“ euforiju koja po običaju prati pomenute manifestacije. Opšti utisak kojem nismo mogli da se otmemo je, da je izlaganje praktično iznuđeno, kako ne bi smo prekinuli tradiciju, što se dalo potvrditi prekrivenim prenemaganjem izlagača.

IMG_1583a

Nije tako davno bilo kada smo ostali bez međunarodnog Salona automobila koji je bio redovan svake godine. Posle toga smo prešli u kategoriju svake druge internacionalni, a u pauzi regionalni. No, prva tri regionalni i nisu tako loša bila, nekako je narod bio nema veze daj samo da se nešto održi, pa nema veze.

Bez namere da omalovažavamo, pojedini nisu ni pravili razliku, da li je međunarodni ili regionalni, važnije od toga su hostese, odnosno način koliko i kako su odevene. Oni su pre svega tu da malo pare oči, malo se slikaju za uspomenu i dugo sećanje, padne po neka pljeska, sok crni ili žuti, odnosno pivo i natrag u surovu realnost, bez razlike da li su žitelji prestonice, ili neke od varošica na izdisaju diljem Srbije.

Možda ne treba suditi na osnovu prvog od deset dana koliko je najvaljeno da će trajati pomenute manifestacije, ali…

Komentari su zatvoreni.