MENI

Harč slavio na makadamu

Antić uz Vesnića

26. 11. 2013. Comments (0) Views: 711 Autosport, Reli

Makadam za rođendan

Iako i dalje nastupa pod švedskom zastavom Vladica Rabrenović, petostruki šampion Srbije u reliju, ubedljivo je najbolje plasirani srpski automobilista na upravo završenom makadamskom reliju Santa Domenica u Hrvatskoj. Peto mesto u klasi (od 29 automobila u najslabijoj sprint kategoriji) i odlično 35 mesto u generalom plasmanu (od 91 posade na cilju ukupno) sve to sa rentiranom Škodom Felicijom Kitcar.

sandra i vladica 002a

Rezultat i mnogo jačih i snažnijih automobila iza utoliko je veći ako u obzir uzmemo da isti uopšte nije bio ni bitan. Nije bilo ni testova, ni priprema automobila… nije bilo ni iskusnog suvozača … Sve je ovo bio jedan prelepi rođendanski poklon i ispunjenje dugogodišnjeg sna …

A, san je sanjala i dosanjala Sandra Rabrenović, ćerka poznatog nam automobiliste. Iako je još kao dete bila veoma uspešna za volanom kartinga život i poslovne obaveze udaljile su je od aktivnog učešća u automobilizmu, ali nikada nije izostala podrška ocu pored staze. Reli šou u Hrvatskoj bilo je pravo mesto da se otac nekako „oduži“ i ispuni želju da se jednog dana zajedno nađu u kokpitu trkačkog automobila.

– Ovo je najbolji rođendanski poklon koji sam dobila do sada!“ – nije krila svoje oduševljenje Sandra – Bilo je teško, ali toliko zabavno. Iskreno nekoliko puta sam se izgubila u suvozačkim zabeleškama, a oboje smo to samo propratili urnebesnim smehom. Uživala sam u svakoj sekundi, u svakom minutu. Nadam se da ćemo uskoro sve ponoviti!

Sam Rabrenović iza sebe ima nebrojeno nastupa ali ovaj je bio poseban i za njega .

sandra i vladica 001

– Ekstra smo se zabavili i kući vratili prepuni utisaka i lepih slika. Nije sve počelo kako treba pa sam se pribojavao kako će se vikend završiti. Muke su krenule od štrajka na aerodromu u Hrvatskoj, dugog putovanja do Svete Nedelje, preko nevremena, kiše, poplava, problema sa automobilom… Na kraju svi smo zadovoljni, a Sandra je sve izdržala. Vozili smo za da se dobro zabavimo i da do cilja stignemo čitavi i mi i Škoda ali da baš ne budemo ni poslednji. Igrali smo se i kroz tu igru stigli do cilja. Zahvaljujem se svim prijateljima koji su nam pomogli da ostvarimo i ovaj san, počev od porodica Vrbanović i Vojvodić i svih onih koji su nam bili od pomoći do navijača u Hrvatskoj, Srbiji i Švedskoj. Kao roditelj tu sam da ispunjavam deci želje a ovu je bilo veoma lako ispuniti – poručio je na kraju Rabrenović.

Komentari su zatvoreni.