MENI
POMOĆ STIŽE Dacia duster

Dacia Duster za Gorsku službu spasavanja

Više od pola veka međunarodnog Salona automobila

LJUBITELJI JEEPA

13. 12. 2012. Comments (0) Views: 577 Alfa Romeo, Fiat, Industrija, Jeep, Lancia

Kompresor Italauto otvorila Jeep Alfa Lancia Fiat premium brend showroom

Danas je kompanija Kompresor Italautootvorila Jeep Alfa Lancia Fiat izložbeni salonu okviru poslovne zgrade GTC skver, u ulici Milutina Milankovica 11b i na taj način otišla korak dalje u kvalitetu koji pruža svojim klijentima.

LJUBITELJI JEEPAU originalnom američkom duhu, Kompresor Italauto predstavila je najnovije modele ovih brendova, kao i planove za “bolje pozicioniranje” JEEP brenda, kroz strateška ulaganja i investicije.U saradnji sa kompanijom Fiat Automobili Srbija, kao jedini ovlašćeni prodavac i serviser ovih premijum brendova u Beogradu, Kompresor Italautoće svojim kupcima tokom meseca decembra pokloniti do 12 % popusta na sve modele, besplatnu zimsku proveru vozila kao iposebne popuste na servisiranje vozila.

Na samom početku, prisutnima se obratio komercijalni direktor kompanije Fiat Automobili Srbija Gerry Clarke koji je izrazio svoje veliko zadovoljstvo povodom učvršćivanja saradnje sa AK Kompresor i pokretanja novih akcija u cilju zadovoljstva kupaca.
Nakon toga, reč je preuzeo generalni direktor kompanije Kompresor Italauto, Đorđije Jovićević koji je istakao značaj dosadašnjih investicija, predstavio buduće planove kompanije, kao i mnogobrojne pogodnosti za kupce: “Veliko mi je zadovoljstvo što Kompresor Italauto svojim kupcima može da ponudi više od drugih. Pored popusta na nove modele, samo u Kompresor Italautomožete izvršiti“zamenu staro za novo”. Kako bismo zaokružili naše poslovanje u potpunosti, na proleće 2013, našu ponudu dopunićemo i novim premijumJEEP ALFA FIAT LANCIA servisnim centrom”.

Svoje oduševljenje brendom Jeep nije mogao da sakrije ni glumac Mima Karadžić koji je i sam vlasnik ovog premijum četvorotočkaša.

Komentari su zatvoreni.