MENI

Nova Tojota Korola

toyota gradi automobil na TVITERU

12. 06. 2013. Comments (0) Views: 614 Ford, Industrija

Besplatna kontrola i popust na delove

Prolećna servisna kampanja od 10. juna do 10. jula – Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, poziva vlasnike da po povoljnim uslovovima pripreme svog Forda za letnju eksploataciju. Od 10. juna do 10. jula u servisima Grand Motorsa u Beogradu (na Petlovom brdu i na Novom Beogradu), u Subotici i Nišu i u servisu Grand M u Novom Sadu zainteresovanima se nudi besplatan pregled, uz uslov da se na preporuku servisnih stručnjaka odmah obave neki radovi na vozilu ili kupe originalni rezervni delovi.

Servisna-Akcija-JUN13-finalTokom prolećne servisne kampanje, vlasnicima Fordovih vozila, bez obzira na poreklo, godinu proizvodnje i prevaljenu kilometražu, omogućavaju se i brojni popusti: recimo, dvadeset odsto na kočioni materijal (disk-pločice, paknovi, diskovi). Uz isto sniženje se mogu kupiti i originalne metlice brisača, kao i vitalni delovi prednjeg i zadnjeg oslanjanja („trapa“). Isti popust, od 20 odsto, odobrava se i za kupovinu motornih ulja i prečistača („filtera“) za ulje.

Stručnjaci Grand Motorsa savetuju vlasnicima Fordovih vozila da pre letnje sezone, kada su ventilacioni i klima sistemi angažovani punim kapacitetom, svakako obave i dezinfekciju ventilacionog sistema po ceni od 1.690 dinara.

Na kraju, svi koji svoje vozilo budu dovezli na kontrolu i odluče se na popravke preporučene tokom prolećne servisne kampanje, na poklon dobijaju tečnost za pranje vetrobranskog stakla.

Komentari su zatvoreni.