MENI

Dušan Blagojević šampion Istočne Evrope i Srbije

Kralj Balkana na dva točka

USPEŠNI POLAZNICI V. Bajić, A. Sambuko, N. Gajić, D. Krstić i V. Gligorić

16. 10. 2012. Comments (0) Views: 602 Motociklizam, Ostalo

Seminar za mlade nade

Posle završene uspešne sezone Moto savez Vojvodine (MSV) sa takmičarima iz lokala, a koji nastupaju u brzinskom motociklizmu, prisustvovao je seminaru u organizaciji Alfa Akademije kojom rukovodi Božidar Mihailović.

 USPEŠNI POLAZNICI V. Bajić, A. Sambuko, N. Gajić, D. Krstić i V. Gligorić Seminar je po prvi put ispred Evropske moto unije (UEM) organizovan u Srbiji, trajao je dva dana, a predavač je bio Alesandro Sambuko generalni sekretar. Teme seminara su bile u potpunosti posvećene vozačima u vidu predavanja i preporuke šta sve takmičari treba da rade po pitanju ishrane, treninga i vežbe da bi poboljšali rezultate u narednim sezonama.

Polaznicima seminara je bilo omogućeno da direktno postavljaju pitanja gospodinu Alesandru Sambuku i vezano za vožnju, kao i za vožnju profesionalnih vozaca u GP takmičenju. Seminar je dobrodošao naročito mladim vozačima, koji su mogli da uvide svoje greške i da nauče kako da ih otklone.

MSV je na seminar poslao mlade takmičre sa zavidnim rezultatima, kod nas i na međunarodnoj sceni, počev od Nikole Gajića koji je klasi 125 SP junior ove godine osvojio dve šampionske titule, jednu u Nacionalnom i drugu u Istočnoevropskom takmičenju. Vujadina Gligorića kao debitanta u 125 ccm koji je zauzeo treće mesto u Otvorenom šampionatu Srbije i Vukašina Bajića kao mladog i talentovanog debitanta takmičara u najjačoj klasi 1000 SS koji je zauzeo četvrto mesto u Nacionalnom šampionatu ove godine.

Moto savez Vojvodine sa svojim čelnim ljudima uz saradnju sa firmama koje su pomogle ove godine mlade takmičare, kao što je MASS kompani i u saradnji sa Alfa akademijom koja je organizator seminara, kroz teoretsku edukaciju i treninge pokušaće da poboljša sve aspekte koji su bitni u ostvarivanju što boljih rezultata, svojih mladih nada, kako u nacionalnom šampionatu tako i na međunarodnim takmičenjima.

Komentari su zatvoreni.