MENI

Besplatna kontrola i popust na delove

Toyota je najbolji globalni ekološki brend u 2013

13. 06. 2013. Comments (0) Views: 652 Industrija, Toyota

toyota gradi automobil na TVITERU

Toyota će uz pomoć Tvitera pratiti korak po korak izgradnje automobila u svojoj fabrici u Velikoj Britaniji. Prva ovakva inicijativa u svetu obuhvata sve aspekte proizvodnje automobila u britanskoj fabrici. Projakat će ilustrovati kvalitet koji proizilazi iz Toyota Proizvodnog Sistema, na kojem se temelji čitava Toyotina globalna proizvodnja i koncept načina rada koji su usvojile mnoge kompanije širom sveta. Stotine tvitova će detaljno obrazložiti kompletan proces proizvodnje, uz fotografije, video snimke i komentare radnika Toyote sa lica mesta.

PriusProjekat koji će trajati četrnaest sati podržaće sveobuhvatni on-lajn materijali koji će stvoriti trajan i vredan obrazovni resurs. Pratite @toyotafactory i #f2f od 6 ujutro u sredu, 19. Juna
Toyota će kroz razgovor na Tviteru otkrivati principe i procese koje koristi u proizvodnji u fabrici u Velikoj Britaniji kroz prvi u svetu ovakav projekat na društvenim medijima. U sredu (19.juna), emitovaće na stotine tvitova koji će pratiti proizvodnju novog Toyota Auris hibrida, od sirovog čelika do vozila spremnog za isporuku kupcima.

Iz minuta u minut, u periodu od 14 sati a od 6 sati ujutro, *„Factory to Forecourt“ će pratiti proces presovanja, zavarivanje, lakiranje, plastiku, montažu i kontrolu kvaliteta. Pored objašnjavanja različitih aktivnosti – postoji 325 odvojenih procesa samo na pokretnoj traci – to će pokazati koliko su principi Toyota Proizvodnog Sistema fundamentalni za način na koji ljudi rade u fabrici i obezbeđivanje najboljeg kvaliteta za buduće vlasnike.

Tokom dana, pratioci će moći da komuniciraju da Toyota timom, dodajući svoje komentare i postavljajući pitanja.

Toyota Proizvodni Sistem je svetski poznata poslovna filosofija koja je prihvaćena od hiljada preduzeća širom sveta, ne samo u okviru automobilske industrije i proizvodnje. U Velikoj Britaniji na primer, Nacionalna zdravstvena služba ga koristi kako bi poboljšala svoje procese kontrole kvaliteta. *„Factory to Forecourt“ je projekat dizajniran da pruži vredan obrazovni resurs, za školu i dalje obrazovanje u širokom spektru disciplina.

Tvitovi @toyotafactory će uključivati linkove ka fotografijama i detaljnijim informacijama uključujući i ekskluzivne video snimke iz same fabrike u Burnastonu. Video snimci uključuju i same radnike, koji će davati lični uvid u to na koji način Toyota Proizvodni Sistem omogućava svakom radniku na liniji odgovornost za kvalitet u svakoj fazi proizvodnje.

Skot Braunli, načelnik odeljenja za društvene medije u Toyoti GB, rekao je: „Ovaj projekat neće samo jednostavno pokazati šta radimo unutar zidova fabrike, već to predstavlja u kontekstu zalaganja za kvalitet koji je vodeći princip načina na koji Toyota radi širom sveta i prvi prioritet svih koji rade u kompaniji. “

Kako da pristupite *„Factory to Forecourt“
Tviter: @toyotafactory i #f2f, uživo 06:00, sreda 19. Jun
Fejsbuk: www.facebook.com /toyotauk
Zvanični blog: blog.toyota.co.uk

*“Factory to Forecourt“ – Od fabrike do dvorišta, proces proizvodnje vozila od delova do izlaska automobila u dvorište fabrike.

Komentari su zatvoreni.