MENI
GABOR, MARK I PEĐA U KAMPU

Mark Zakinski dok čeka let za…

PRIJEM U GRADSKOJ KUĆI Gabor Sagmajster i čelnici Subotice

Subotica na Dakar mapi

DAKARISTI I NAVIJAČI Marko Kopunović, Slobodan Jovanović, Peđa Milinković, Gabor Sagmajster i Robert Balog

22. 01. 2013. Comments (0) Views: 621 Dakar, Motociklizam

Žestoko od prvog do poslednjeg dana

Gabora Sagmajstera i prateću ekipu u povratku sa 35. Dakara relija, koji je uspešno završio, na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, po starom dobrom običaju dočekala je vesela družina, najzagriženiji deo onih koji su prethodnih 20 dana pomno pratili svaku novost iz Južne Amerike.

 DAKARISTI I NAVIJAČI Marko Kopunović, Slobodan Jovanović, Peđa Milinković, Gabor Sagmajster i Robert Balog – Slobodno mogu reći da je ovo bio najteži Dakar do sada na kojem sam učestvovao, tako da ostvareni plasman definitivno smatram uspehom. Bilo je žestoko od prvog do poslednjeg dana, zahvaljujući organizatoru, koji ovoga puta nije imao milosti. Peru je ispao najteži, kada sada razmislim. Čak su Fijambala i Atakama bili više nego podnošljivi. Kada mi je 12 dana stao motor, nije mi bilo dobroa, a ispostavilo se posle da je pukao akumulator. Predmet od 50 – 60 evra, koliko vredi da mi uništi čitav trud. U svakom slučaju sad smo kući, osećam se dobro, nisam imao nikakvih ozleda i što je bitno ozbiljno sma smanjio kašnjenje u odnosu na vodećeg. O Dakaru 2014 uveliko razmišljam, a sada jer vreme za slavlje – rekao je Sagmajster.

Sinovi Sabolč i Ričard zaduženi su da oca Gabora transferišu u rodnu Suboticu, gde je doček u krugu porodice i prijatelja uveliko spreman.

Komentari su zatvoreni.