MENI
NA AVALSKOM TRONU Petar Jovanović

Prva pobeda Petra Jovanovića

Regionalna reli liga u najavi

9. 11. 2012. Comments (0) Views: 597 Autosport, Reli

Šampioni premijerno na makadamu

Lista prijava za makadamski reli spektakl koji se održava 24 i 25. novembra u okolini Samobora „jača“ za još jednu posadu iz Srbije. Aktuelni prvaci države u klasi N-2000 i osvajači Zlatne Kacige, Vladica Rabrenović i Radmil Radivojević, po prvi put će osetiti čari vožnje van asfalta. Nastup je zanimljiv jer će na stazi debitovati u renoi klio RS koji je u radionici WRR-a pripremljen specijalno za makadamske i snežne staze.

IZ ŠVEDSKE RADIONICE Klio za sneg i makdam

IZ ŠVEDSKE RADIONICE
Klio za sneg i makdam

– Razlog zbog kojeg smo se odlučili na put dug 1.600 kilometara je da se uz trkanje, roštilj i medicu još jedanput sretnemo sa dragim prijateljima iz Hrvatske. Prvi nastup sa autom za makadam podeliti ću sa njima. Moja supruga Lotta i ja krećemo za Svetu Nedelju iz Švedske dok ostatak tima stiže iz Srbije. Nemamo nikakva specijalna očekivanja. Auto smo probali nekoliko puta u krugu servisa i to je to. Jedno je sigurno, nećemo ga štedeti ali da se zna, plan je druženje i dobra trka po tako netipičnoj podlozi za naše podneblje. U klasi nas ima 20-tak a očekuje se još prijava nakon relija Poreč pa organizator Danijel Vojvodić sa pravom očekuje preko 50 posada na startu. Biće to prava reli fešta i veoma se radujem nastupu – izjavio je Rabrenović koji sa nestrpljenjem očekuje start.

Trenutnu listu prijava kao i više informacija o samom takmičenju možete potražiti na zvaničnoj internet prezentaciji Santa Domenica Rally-u Show-a, www.akk-svetanedelja.com.

P. Janković

Komentari su zatvoreni.