MENI
U DVOSTRUKOJ ULOZI Tomislav Vojnić Purčar 122

Lion grupa u Kuli

VODEĆI U KLASI 1 Milan Nikolić

Milan Nikolić na dva fronta

BEZ RESPEKTA ZA GOSTE Luka Vojnić Purčar 11

2. 06. 2012. Comments (0) Views: 825 Karting

Luka Vojnić domaćinski u Kuli

Druga trka karting šampionata Sportskog auto karting saveza Srbije održana na kartodromu Kula, pokraj Vrbasa u potpunosti je pripala Luki Vojniću u klasi 3, takmičaru kluba organizatora. U oba izdanja mlađani Vojnić demonstrirao je umeće upravljanja kartingom i ostatak družine prolaskom kroz cilj ostaviljao je na pristojnoj udaljenosti.

 BEZ RESPEKTA ZA GOSTE Luka Vojnić Purčar 11 Sa neizbežnim zakašnjenjem drugi takmičarski vikend u sezoni otvorili su takmičari klase 1, gde je Milan Nikolić u konkurenciji tri takmičara u obe trke osvojio prvo mesto. Druga trka pripala klasi 3, gde je pomenuti Vojnić ostavio mogućnost konkurenciji da se bori za drugoi mesto. U prvoj vožnji tu mogućnost je iskoristila Nikolina Radonjić, i završila ispred Alekse Radojkovića. Drugu vožnju obeležio je ponovljeni leteći start, ali Vojnić je bio neumoljiv, tako da je Aleksa Radojković završio kao drugi, a Vojilsav Milošević kao treći.

Klase 4 i 5 vozili su u diviziji, i gotovo još pre starta znao se plasman posle trke u obe vožnje. U klasi 4 trijumfovao je Aleksandar Ristić, drugi je bio Zoran Marković, a treći Saša Milosavljević. U klasi 5 dupla pobeda za Miomira Ivanović, dvostruko drugo mesto pripalo je Nenadu Andrejeviću, a na trećem mestu završio je Aleksandar Milovanović.

Samo tri takmičara viđeno je u klasi 6, ali su zatom plasmani bili u potpunosti neizvesni u obe vožnje. U prvoj esvalio Vladan Slavković, a u drugoj Miroslav Marković. U klasi 2 viđeno je 4 takmičara, a Nikola Lazarević u oba izdanja bio je najbolji, dok je Milan Nikolić u obe vožnje dva kruga pre karaja preticanjem Igora Stevanovića osvajao drugo mesto.

Finale je priplao takmičarima u kupu gde je u prvoj vožnji slavio Srđan Muhamedinović, ispred Tomislava Vojnić Purčara prvog čoveka kluba organizatora.

Malo takmičara, nikada jači sastav sportskif funkcionera i prilično nervoze pored staze i na istoj, obeležili su drugi vikedna karting šampionata Srbije.

Neuvanični rezultati
Klasa 1: 1. M. Nikolić, 2. U. Stevanović, 3. F. Radovanović
Klasa 2: 1. N. Lazarević, 2. M. Nikolić, 3. I. Stevanović
Klasa 3: 1. L. Vojnić, 2. N. Ardonjić, 3. A. Radojković
Klasa 4: 1. A. Ristić, 2. Z. Marković, 3. S. Milosavljević
Klasa 5: 1. M. Ivanović, 2. N. Andrejević, 3. A. Milovanović
Klasa 6: 1. V. Slavković, 2. M. Miodragović, 3. M. Marković
Klasa 7: 1. S. Muhadinović, 2. T. Vojnić, 3. S. Cmiljić

Komentari su zatvoreni.