MENI

Upravni odbor Moto Saveza Srbije usvaja kalendar

PO ZAMRZNUTOJ PODLOZI Ričard Sagmajster

Ričard četvrti po minusu u Monoru

13. 03. 2013. Comments (0) Views: 1684 Motociklizam, Motokros

Spektakularne vratolomije način života i razmišljanja

Posle deset godina postojanja i rada grupa ekstremnih motociklista predvođena Georgom Fehterom, koja kombinuje najopasnije od ekstremnih sportova najavila je gostovanje za 6. april u Kombak Areni. Ultimativni slobodni moto kros, plus kvadovi i sanke za sneg, sa sve biciklima za planinsku vožnju u spektakularnim vartolomijama, moći će da vidi domaća publika u trajanju od dva i po sata i to po ceni od 1.100 do 6.300 dinara u zavisnosti od pozicije.

iznenadjenje-veceri

IZNENAĐENJE VEČERI
Matej Cizak trinaestogodišnji moto kroser

– Nisam imao pojma šta je u pitanju dok me nisu pozvala da vodim ovaj čudni program, a kada sam video šta sve ovi ljudi rade shvatio sam da je u pitanju vrhunski spektakl i da ga svakako ne treba propustiti – rekao je Igor Brakus.

Idejni tvorac i vođa skupine izuzetno hrabrih momaka Georg Fehter, tvrdi da su jedna velika porodica i da si im vratolomije način života i razmišljanja.

– Put na je konačno doveo i u Beograd, gde ćemo 6. aprila dobro prodrmati publiku u Kombak Areni za kraj prvog dela turneje, koja traje već neko vreme. Spektakla od dva i po sata sa garantovanom zabavom, plus adrenalin koji će preplaviti sve posetioce učiniće da ima ovaj spektakl ostane u trajnom sećanju, a za to će se pobrinuti najbolji svetski moto kroseri, vozači kvadova, BMX i bicikala za planinsku vožnju plus sanke za sneg – rekao je Fehter.

Šta će publika moći premijerno da vidi?

demonstracija-ispred-arene

DEMONSTRACIJA ISPRED ARENE

– U svakoj zemlji sa ponosom predstavljamo po jednu premijernu tačku, specijalno kreiranu za turneju po Istočnoj Evropi. U pitanju je skok sa motornim sankama teškim 250 kilograma, koji će izvesti Džastina Stenberga iz Norveške, na rampi dugoj 19 metara, koji leti 12 metara u visinu, pre nego što doskoči na mobilnu platformu. Specijalno iznenađenje biće Matej Cizak dečak od 13 godina, koji već pet godina uspešno vozi moto kros motor i nastupa sa nama – završio je Fehter.

Kapacitet i konfiguracija sedišta u Kombak Areni je takva da svako mesto ima dobru vidljivost na trkački ring, dimenzija 100 metara dužine i 30 širine. Porodične i grupne ulaznice (minimum 4 karte) povlače 20 procenata popusta, dok će deca mlađa od 12 godina plaćati pola cene.

Komentari su zatvoreni.