MENI
Igor Mladenović – Saša Perić u Grand Čirokiju 4.0

Mladenović – Perić briljirali na premijeri niz Veliku Moravu

Vukašin Bajić Grobnik AA maj 2024

Srpski vozači defilovali na pobedničkom podijumu u Hrvatskoj

Ducati Vatreni promocija

12. 05. 2024. Comments (0) Views: 121 Industrija, Motociklizam

Predstavljeni Ducati Desert X i Multistrada za domaće tržište

Početkom maja na moto kros stazi Bukovik, kod Požarevca, održana je prezentacija motocikla marke Ducati model Desert X i Multistrada. Prezentacija je održana u organizaciji Ducati Srbija – Burnout Beograd, a domaćini na stazi su bili MX Vatreni iz Požarevca.

Promoter dukatijevog motora bio je istaknuti učesnik mnogih Rally Dakar trka, Simon Marčič iz Slovenije. Prezentaciji je prisustvovalo 30-ak vozača na dukatijevim motorima, kojima je Marčič održao edukaciju u off-road vožnji. Događaju su prisustvovali i zvaničnici fabrike Ducati iz Bolonje, kao i direktorka Ducati Srbija – Burnout Beograd, Jelena Janićijević i menadžer prodaje Saša Vickov.

Svi učesnici su bili i više no zadovoljni događajem, okruženjem, kao i samom stazom i organizacijom domaćina, MX Vatreni. Tom prilikom su izrazili želju da ponovo dođu na našu stazu MX park Bukovik.

Predstavnici Vatrenih izrazili su veliko zadovoljstvo što je baš naša staza odabrana za prezentaciju jednog od vodećih brendova u moto industriji, što je nas kao moto klub i grad Požarevac uzdiglo u sferi moto sporta u Srbiji.

Milica Borkanović predstavnica SMU „Vatreni“

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *