MENI
Auto kros Srpski Miletić jun 2022

„Nagrada Opštine Odžaci 2022“ za Centralnoevropsku zonu

Mionica reli 2022

Reli Mionica za start šampionata Srbije

Junior Bagi S. Miletić jun 2022Junior Bagi S. Miletić jun 2022

19. 06. 2022. Comments (0) Views: 167 Autosport

Srpski Miletić u znaku bagija

Druga trka sezona auto kros discipline „Nagrada Opštine Odžaci 2022“ u organizaciji ASK Drajver iz Srpskog Miletića bila je u znaku takmičara koji su vozili u bagi kategoriji. Četiri male zujalice plenile su pažnjom i podizale atmosferu na užarenoj auto kros areni.

Zarad idelanih uslova na stazi ogroman trud i napor uloži su svi članovi kluba organizatora, kako bi svi učesnici imali mogućnost da pokažu šta znau i umeju.

Posle tri kvalifikacine trke po klasama, pristupulo se finalnim nadmetanjima. Prvi su na startu bili takmičari klase 1 u kojoj je slavio više nego zasluženo Nemanja Jorgovanović. U klasi 2 najbrži je bio Zoran Savić.

U klasi 3 viđeno je obilje neizvesnosti, preticanja, obilaženje za krug, odustajanja, da bi posle sedam krugova prvi kroz cilj prošao Borislav Radoslavljević. Klasa 4 i u ovom izdanju imala je više takmičatra nego što je propusana moć staze pa su kvlifikacije vožene po grupama. U finalnom nadmetanju najbolje se snašao Igor Milošević i slavio je ispred Gorana Cikote.

Vid Zubić još jednom je bio bez premca u klasi 5, dok mu je ozbiljan otpor pružao Vladimir Kaić. U klasi 6 za favorita je slovio gost iz Slovačke Jan Šebo, ali se Predrag Milić nije dao iznedaiti. Istina je da je Šebo „zaspao“ na startu, ali je Milić majstorski poveo i odradio sedam krugova rutniski od starta do cilja. Finale finala pripalo je pomenuti juniorima u bagiju, odnosno cros kart spravi.

Plasmani

Klasa 1: 1. N. Jorganović, 2. G. Milić, 3. N. Pasović

Klasa 2: 1. Z. Savić, 2. Ž. Mraović, 3. R. Radosavljević

Klasa 3: 1. B. Radosavljević, 2. B. Mandić, 3. S.Živanović

Klasa 4: 1. I. Milošević, 2. G. Cikota, 3. V. Radosavljević

Klasa 5: 1. V. Zubić, 2. V. Kaić, 3. N. Ilić

Klasa 6. 1. P. Milić, 2. N. Gladić, 3. Ž. Mraović

Junior Bagi. 1. L. Horniakova, 2. I. Istokovic, 3. K. Časlavska

Kros kart: 1. T. Barati

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *