MENI

U Kuli 17 kartingaša u pet klasa

SSKS najava prvenstva jun 2022 Jagodina

Jagodina u kontra smeru za finale prvog dela

13. 06. 2022. Comments (1) Views: 160 Karting

Još jedan podijum za Nemanju Jovanovića

Minulog vikenda na stazi u Austriji odražno je takmičenje koje je bodovano za Centralnoevropsku zonu (CEZ) na kojoj je jedini predstavnik Srbije Nemanja Neca Jovanović u konkurenciji juniora zauzeo drugo mesto. Posle dva vikenda u maju kada je član Serbijen rejisng tima takmičenja završavao na podijumu, u Bruku je Jovanović nastavio niz.

Nemanja Jovanović CEZ Bruk jun 2022 a

Nemanja Jovanović CEZ Bruk jun 2022 a

– Još jedan sasvim uspešan vikend je za nama, gde sam takmičenje završio na drugom mestu u konkurenciji juniora. Još tokom slobodnih treninga videli smo da smo na dobrom putu i da ćemo se tokom nedeljnog takmičarskog dana moći da se borimo za podijum. Kvalifikacije sam odradio za prvi red, odnosno drugo startno mesto. Prvu trku sam završio na drugom mestu, da bi tokom druge trke imao izgledne šanse da izbijem na vodeću poziciju, ali se javio problema sa pritiskom u pneumatiku, što je uslovilo da završim na sedmoj poziciji. U trećoj trci se nisam dao iznenaditi već sam od starta silovito krenuo i završio još jednom na drugom mestu. U zbiru plasmana još jednom sa se domogao srebrnog odličja. Već za nedelju dana nastavljamo sa nadmetanjima na istoj stazi, ali ovoga puta za Centralnoistočnu Evropu (CEE). Zbog preklapanja termina fokus nam je na CEZ prevenstvu – rekao je Nemanja Neca Jovanović.

Tagovi:

Odgovor na Još jedan podijum za Nemanju Jovanovića

  1. […] niz pobedničkih podijuma Nemanje Nece Jovanovića na međunarodnoj karting sceni prekinut je prošlog vikenda na četvrtoj […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *