MENI
Detalj sa starta prethodne trke na Batajnici, klasa 1000 SBKS

Divlji nastavlja sezonu

Bolivija za nove izazove

Milos Milovanović

12. 05. 2013. Comments (0) Views: 1843 Brzinski, Galerija, Motociklizam

Milovanović slavio u najjačoj klasi na Beranovacu

Drugu trku Otvorenog šampionata Srbije u brzinskom motociklizmu koja je održana na nekadašnjem vojnom poligonu za obuku vozača motora i kamiona Beranovac nadomak Kraljeva obeležila je kiša, zbog koje je staza bila mokra što je uslovilo dosta padova gotovo u svim klasama na sreću bez već posledica po takmičare, a motori se svakako daju popraviti.

Milos MilovanovićTrku u najjačoj klasi 1.000 štok sport obeležio je Miloš Milovanović višestruki šampion Srbije, koji je bez mnogo problema slavio ispred Gorana Stojanovića i Vukašina Bajića koji je iz takmičenja u takmičenje sve bolji i bolji. U 600 super sport klasi Nenad Stojanović još jednom je dokazao da je bez premca kada motor funkcioniše kako treba.

Moto hepening klase do 600 i 1.000 kubika obeližali su Srđan Gavrilović, odnosno Dragan Stanković, koji su sigurnim nastupima konkurenciji objasnili da će morati mnogo više da treniraju, kako bi se upustili u borbu za prvo mesto na pobedničkom postolju. Martin Vugrinec bio je najbrži u 125 kubika.

ZA NEZVANIČNE REZULTATE: KLIKNITE NA LINK

Komentari su zatvoreni.