MENI

Toyota Centar Beograd je ovogodišnji dobitnik Evropske nagrade za...

BMW – akcijska ponuda za modele sa xDrive pogonom

29. 01. 2014. Comments (0) Views: 794 Industrija, Peugeot

NOVAK ĐOKOVIĆ U NOVOM PEŽOU 308

Nakon nedavnog potpisivanja saradnje između francuskog automobilskog brenda „Pežo“ sa ikonom svetskog tenisa, Novakom Đokovićem, koji će biti ambasador Pežoa u naredne tri godine, kompanija „Verano Motors“, generalni uvoznik i distributer Pežo automobila za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu, imala je zadovoljstvo da ugosti nauspešnijeg srpskog sportistu u svom salonu u Beogradu.

Djokovic sa Milanom Vukasovicem i Radomirom Zivanicem

Vrhunski teniser sveta iskoristio je priliku da se samo nekoliko dana nakon povratka sa Otvorenog prvenstva Australije upozna sa popularnim Pežo modelima, a kako je trenutno u toku promocija novog modela, odabrao je najnoviji Peugeot 308, finalistu ovogodišnjeg izbora za Evropski auto godine.

Ključeve novog Pežoa 308, koji će Novak voziti izmedju turnira kada boravi u Srbiji, predao mu je direktor kompanije Verano Motorsa, Dr Milan Vukasović, poželevši mu sreću u nastavku sezone.

-Pre svega, činjenica da najbolji srpski teniser zastupa osnovne vrednosti Pežo brenda – dizajn, izvrsnost i emociju, potvrđuje da kvalitet prati poznate. Ponosni smo što je Novak i sam izabrao da vozi najnoviji Pežo 308, model koji će bez sumnje obeležiti ovu godinu, a verujemo da će ovo partnerstvo pozitivno uticati na ljubitelje naših automobila, sve one koji planiraju kupovinu novog vozila ove godine kao i trendove na tržište“ izjavio je Dr Milan Vukasović.

Iz kompanije su pozvali sve zainteresovane da posete njihove salone i zakažu probnu vožnju omiljenog Pežo modela, kako bi se i sami uverili u vrhunski kvalitet i komfor koji biraju poznati, a s obzirom na pristupačne uslove, izgleda da će ove godine mnogi moći sebi da priušte novi Pežo.

S obzirom da se iz Verano Motors salona odvezao upravo u novom Pežou 308, narednih dana ćete na ulicama Beograda zasigurno lakše uočiti Novaka Đokovića!

Komentari su zatvoreni.