MENI
Florijan Hasler, Mate Lecko i David Božić

David Božić treći u FIM Evropa

Treća trka MEC u Jagodini bez publike

TAKMIČARI I FUNKCIONERI Na podijumu Strahinja Kovačević i Danio Mladenović, prvi red Goran Lovrić i Miomir Pojić predsednik MK SparkTAKMIČARI I FUNKCIONERI Na podijumu Strahinja Kovačević i Danio Mladenović, prvi red Goran Lovrić i Miomir Pojić predsednik MK Spark

26. 07. 2020. Comments (0) Views: 545 Brzinski, Motociklizam

Jahači MK Spark potvrdili dominaciju u 1000 štok sport

Drugi dan prvog takmičarskog vikenda Alpe Adria prvenstva koje se održava na stazi Panonijaring u susednoj Mađarskoj opet su obeležili Danilo Mladenović i Strahinja Kovačević takmičari MK Spark iz Beograda u klasi 1000 štok sport. Prva dva mesta praktično su bila rezervisana za vozače sa licencama Moto saveza Srbije.

– Za razliku od subotnjeg takmičarskog dana kada sam „borbu“ vodio sa klupskim kolegom Kovačevićem, danas mi je zadovoljstvo da se nadmećem priredio Marko Bolko iz Slovenije, koji se držao da pola trke, a onda je morao da odustane koliko sma shvatio zbog tehničkog kvara. Drugi deo trke odradio sam praktično rutinski vodeći računa da mi se Strahinja ne prebliži previše. Radujem se klupskom uspehu na stazi u Mađarskoj u Alpe Adria konkurenciji i jedva čekam narednu trku koja je po kalendaru zakazana prvog vikenda septembra na Grobniku – rekao je Danilo Mladenović.

U istoj klasi 1000 štok sport, ali koja se bodovala za FIM Evropa David Božić ponovio je uspeh od subote kada je trku završio na najnižem stepeniku pobedničkog postolja, nedeljnim okršajem potvrdio je da može u prva tri.

Tagovi: , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *