MENI
Renault Clio RS Line Svinjski rukavac

Grupa Renault učvrstila položaj na ključnim pozicijama i zadržala...

Potpuno novi Renault Captur prezentacija Beograd

Prepoznatljivi CAPTUR u novom ruhu

B klasa AVIS

21. 01. 2020. Comments (6) Views: 318 Industrija, Mercedes-Benz

Nove B-Klase u ponudi rent a car kompanije AVIS Srbija

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, isporučio je flotu od dvadeset Mercedes-Benz B-Klasa kompaniji AVIS.

Dinamična nova B-Klasa je praktičnija nego ikada, sa još više stila. Najnoviji model poslednje generacije, svojim dizajnom naglašava sportski izgled. B-Klasa je prepoznata kao savršeno vozilo za celu porodicu, dovoljno prostrana i praktična za sve izazove.

Nova era u digitalnom Mercedes-Benz svetu započeta je sa uvođenjem MBUX multimedijalnog sistema (Mercedes-Benz User Experience), kojim može da se pohvali i nova B-Klasa. Glasovnom komadom „Hey, Mercedes“ upravljanje funkcijama na vozilu nikad nije bilo jednostavnije. MBUX je podesiv i prilagodljiv prema korisniku i predstavlja revoluciju po pitanju načina na koji korisnici doživljavaju svoje vozilo. Samim tim ovaj sistem stvara posebnu vezu između vozila, vozača i putnika u vozilu.

Sa dugom istorijom u rent a car industriji koja datira iz 1946. godine, brend AVIS danas predstavlja svetskog lidera u svojoj branši koji uživa poverenje i u svetskom je vrhu po lojalnosti svojih klijenata, uvek posvećen pružanju besprekorne usluge.

Ponuda kompanije AVIS je dodatno obogaćena krajem 2019. godine flotom od čak 20 novih B-Klasa. Danas, AVIS Srbija kompanija poseduje jednu od najbrojnijih flota Mercedes-Benz vozila u regionu.

Tagovi: ,

6 odgovora na Nove B-Klase u ponudi rent a car kompanije AVIS Srbija

 1. Dobar kaže:

  A cena ovog modell a??

  • Vladica Sljivic kaže:

   Cena je prava sitnica, šalim se! Zvaničan sajt uvoznika, mada sve zavisi od nivoa opreme! Pozdrav

 2. Nadj Zoltán kaže:

  Dobro izgleda a cena !?

  • Vladica Sljivic kaže:

   mogu da se raspitam, a možete i sami da saznate na zvaničnoj strani uvoznika, mada sve zavisi od nivoa opreme!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *