MENI

Nissan otkriva speifikacije za izdržljiviji, pametniji i efikasniji Navara...

Prvi obrtni prekidači 1900-ih godina

Bosch predstavlja istoriju ključeva za automobile

MY20 GT-R NISMO Germany

12. 07. 2019. Comments (0) Views: 385 Industrija, Nissan

Testiran Nissan GT-R NISMO za 2020

Nissan potvrđuje: NISMO i GT-R, recept za performanse koje ostavljaju bez daha

Nissan je nedavno pozvao predstavnike medija na trkačku stazu EuroSpeedway Lausitz u Nemačkoj i obližnje puteve sa jednim ciljem: predstavljanje preciznog inženjeringa novog Nissan GT-R NISMO za 2020. u regiji koja to najbolje može pokazati.

Testiran Nissan GT-R NISMO za 2020

Testiran Nissan GT-R NISMO za 2020

Širom sveta može se pronaći mnoštvo neverovatnih lokacija za vožnju, ali će samo u Nemačkoj vozač moći da doživi kombinaciju brzih puteva i staza koje mogu na najbolji način prikazati „apsolutne trkačke performanse” modela GT-R NISMO.

MY20 GT-R NISMO Germany_59

MY20 GT-R NISMO Germany_59

Nissan GT-R NISMO za 2020. kombinacija je dve najvažnije Nissanove odlike : GT-R – predstavlja 50 godina istorije, nasleđa, uspeha u trkama i obožavatelje širom sveta – i NISMO, NISsan MOtorsports International Co., Nissanov interni sektor za razvoj modela visokih performansi čiji su cilj ekstremne performanse, koje postižu usavršavanjem i najsitnijih detalja. U skladu s onim što predstavlja NISMO, model GT-R NISMO za 2020. ekstremnija je verzija modela GT-R stvorena za vožnju na trkačkoj stazi, sazrela zahvaljujući rigoroznom usavršavanju koje joj je dalo okretnije i bolje performanse za vožnju putevima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *