MENI

Vesnić na Slovakiaringu završava sezonu 2017

Prva prijava za 50. Srbija reli iz Slovačke!

15. 08. 2017. Comments (0) Views: 1251 Autosport

Veliko interesovanje za slalom u Aranđelovcu

Posle otkazivanja premijernog auto- slaloma predviđenog za kraj jula meseca u Užicu, sezonu u ovoj atraktivnoj, najmlađoj automobilskoj disciplini, otvoriće trka na obroncima Bukulje. Aranđelovački „SG rejsing tima“ već četvrtu godinu za redom uspešno organizuje slalom ma stazi dužine 1.300 metara, koja ima sedam kapija, 16 čunjeva i šest šikana.

Slalom Bukulja Aranđelovac

Sudeći po interesovanju takmičara, subota 19. avgust biće dan za uživanje na Bukulji, na stazi koja startuje kod skretanja za Crvenu baru. predviđene su tri vožnje za konačni zbir vremena i obračun plasmana, u sve tri grupe i klasama za Šampionat Srbije. Prema rečima organizatora interesovanje je zaista veliko pa se na startu očekuje 50 vozača, uz tradicionalne goste iz Hrvatske, koji voze van konkurencije. Kuriozitet je da će upravo klub organizator imati čak 16 vozača!

Auto slalom je i zamišljen kao idealna prilika da veliki broj amatera i „uličnih trkača“ isproba svoje znanje na zatvorenoj stazi i kontrolisanim uslovima, u nadi da će mnogi kasnije stasati za ozbiljnije discipline auto sporta, poput kružnih, brdskih, reli trka i trka ubrzanja. Zato svi zainteresovani, uz važeću licencu SAKSS i lekarski pregled, mogu doći u subotu 19. avgusta u Aranđelovac i oprobaju svoj talenat i/ ili umeće.

Komentari su zatvoreni.