MENI

Reportaža sa Jeljena

Marjanović dominirao u Rumuniji

10. 06. 2018. Comments (0) Views: 626 Brzinski, Motociklizam

Nedelja na Beranovcu preslikana subota

Treća trka sezone brzinskog motociklizma i druga moto klasik discipline za Otvoreni šampionat Srbije, koje su održane na Beranovcu gotovo u potpunosti su sličile subotnjim izdanjima. Bez previše iznenađenja na pobedničkim postoljima, po klasama, odnosno divizijama. Po satnci prvo su vremešni odradili svoje, da bi na red došli jahači na savremenijim spravama.

mk_250_500

Koliko god da je bilo takmičara, a zbirno u obe discipline bilo je više od 50 što svakako nije dovoljno, može se reći da su se borili kako da su bile prepune startne rampe. Svi koji su odlučili da u nedelju dođu na Beranovca mogli su da vide vrlo raspoložene takmičare kako u moto klasiku pod divzijama, tako i u brzinskom motociklizmu.

Isto se može reći i za organizatora, tačnije sudije, koje su valjano odradile posao tokom oba dana, bez obzira na pomenuti broj učesnika.

MEC u pokušaju

Druga trka moto enjdurans kupa koja je bila zakazan za 22 časova na Bearnovcu nije održana jer uslovi nisu dozvoljavali, tačnije nije bilo dovoljno veštačkog svetla. Čak je i prva trka koja je startovala po dnevnom svetlu nije završena, zbog smanjene vidiljivosti. Kada će pomenuta trka boti održan saznaćemo uskoro.

foto: motofoto.rs

Balkan MK250

Balkan OS
Plasman 125 SP

Plasman 1000 SST

Plasman Formula 600

Plasman Formula 1000

Plasman MK125

Plasman MK500

Plasman MKP

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *