MENI

Uroš Stevanović sondira Novi Marof

Uroš Stevanović hvata priključak

13. 05. 2018. Comments (0) Views: 618 Karting

Dva druga mesta za Necu Jovanovića u Novom Marofu

Drugu trku u mikro rotaks klasi Nemanja Neca Jovanović odradio je ponovo na istoj stazi Novi Marof u Hrvatskoj. Bogatiji za iskustvo sa prvog takmičenja od pre mesec dana Jovanović junior je drugog vikenda maja osvojio dva druga mesta.

Neca Jovanovic after race II Novi Marof

U drugoj trci malo je nedostajalo da se Neca popne i na najviši stepenik pobedničkog postolja, no mlada nada srpskog kartinga definitivno je stavila do znanja konkurenciji da ozbiljno moraju da računaju na njega kada su u pitanju međunarodna takmičenja. Što se tiče domaće scene tu je ubedljivo najbolju u klasi 1.

– Još jedan uspešan vikend je za nama. Bogatiji sam za nova iskustva, dva druga mesta u klasi mikro rotaks, ali i nove drugare. Znači mi kada mogu da se trkam sa velikim brojem vršnjaka, tačnije kada nas ima više od dvadest kartingaša na startu trke. Kao i pre mesec dana najveću podršku imao sam u ocu Branislavu, ali i njegovim drugarima Nenadu Stojanoviću Cvrletu i Martinu Vugrinecu višestrukim šampionima moto sporta, koji su bili sa nama tokom vikenda. Vraćamo se kući jer me čekaju obaveze u školi i naravno da treniram, kako bih bio još bolji za naredno međunarodno takmičenje – rekao je Nemanja Neca Jovanović.

Cvrle, Neca i Branislav

Rezultati klase mikro rotaks

Prva trka: 1. P. Bogatinovski, N. Jovanović 3. A. Dobrota

Druga trka: 1. P. Bogatinovski, N. Jovanović, 3. L. Malbaša

Karting reprezentacija Srbije u Novom Marofu II trka sezone

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *