MENI

Povratak na Goč kao uvod u veliko finale

Upoznajmo Goč da bi ga više voleli

30. 09. 2017. Comments (0) Views: 774 Autosport, Brdske trke

Gume zapreke za sečke

Pretposlednji vikend šampionata Srbije na brdskim stazama u automobilizmu na programu je posledednjeg dana septembra, odnosno prvog dana oktobra u našem najpoznatijem banjskom lečilištu podno Goča. Vrnjačka banja posle relija gde je bila domaćin u maju, još jednom je širokogrudo prihvatila takmičare SAKSS. No, u isto vreme vredna ekipa na stazi pokušava da nađe način kako da pojedince rešene da spuste auto sa staze u tome osujeti. Gume se nude kao jedno, gotovo jedino rešenje u „borbi“ protiv sečki.

Istini za volju, mnogi brdsku trku, odnosno stazu gledaju kao jedan dobar brzinac. A kad relista učestvuje na brdskoj trci teško može da odoli, a da auto gde god može ne spusti sa asfalta, tačnije da ispravi krivinu, odnosno skrati, a oni to žargonski zovu sečka.

Ako će to biti jedini problem sa kojim će se baktati ljudi iz organizacije, a verujemo da hoće, jer je sve prvo i drugo potrebno urađeno, onda se preporučuje svima koji su neopredeljeni da obavezno ako ne danas, da bi pogledali treninge, onda da dođu u nedelju 1. oktobra da pogledaju brdsku trku na Goču.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *