MENI

Centralna Evropa na Ušću!

Sa kruga na pravac!

24. 08. 2017. Comments (0) Views: 1322 Autosport, FIA CEZ, Kružne trke

Od Ušća zavisi i Brno

Nemanja Milovanović za predstojeću kružnu trku na novobeogradskom Ušću koja se boduje za CEZ i domaći šampionat slovi da je spreman, ali isto tako veli da plasman sa istog u dovoljnoj meri uslovljava i odlazak na Brno u Češkoj.

Nemanja-Milovanović

– Posle letnje pauze od mesec i po dana drugi deo sezone za moj tim Planetwin 365 i mene počinje trkom na Ušću.Poslednji vikend za nas je bio uspešan sa jednim trećim mestom i jednom pobedom u Banjaluci takmičenju koje je bodovano za CEZ. Nastavljamo u našem Beogradu i na domaćem terenu.

Uz neke sitne muke oko rada automobila jer je sve bilo u zadnji čas zbog odmora, automobil i ja smo spremni.Daću sve od sebe da publika i ljubitelji sporta uživaju u predstojećem vikendu.Ova trka nam mnogo znaći i sve će nam posle nje biti jasnije šta i gde,da li otići u Češku ili ne!?

Pošto se za vikend trka na Ušću boduje za CEZ, a nama je to bitno zbog bodova.Ako sve bude radilo i bilo u najboljem redu potrudićemo se da ostvarimo najbolji mogući plasman i što značajnije bodove za mene i moj tim,da bih išli u Brno(Češka).

Očekujemo dosta vozila i jedno lepo i fer trkanje, biće dosta automobila i jake konkurencije ali najveću prednost ima favorit moj klupski kolega i stariji kolega Zoran Kastratović koji je inace vodeći u CEZ šampionatu ali uz njega biće još dosta dobrih vozača. Naš cilj je da mi budemo u prvih pet i da uzmemo što više bodova, ako tako bude za dve nedelje nas čeka trka u Brnu koja nam daje šansu možda čak i za prva četiri u generalnom plasmanu.

Naravno nećemo izostaviti ni bodovanje za domaći šampionat jer nam i tu trebaju vredni bodovi.Nadam se da će sve proći kako treba i da se odmah pripremamo za sledeću trku,veliko hvala svima koji su uz nas, a najviše brendu Planetwin 365 koji me uvek podržava i uvek stoji uz mene,pozivam publiku da dođe u što većem broju i podrži sve momke koji daju poslednji atom sebe za ovaj sport- jasan je Milovanović.

Komentari su zatvoreni.