MENI

Komnenović u Nešonovom autu na VI Beogradskom reliju

I sponzori i organizatori!

19. 07. 2017. Comments (0) Views: 2158 Autosport, Brdske trke, Video

Lazarević vodeći u Hibridu na brdu

Takmičenjem na Košutnjaku završeno je prvo „poluvreme“ šampionata Srbije na brdskim stazama u organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije, a ubedljivo najbolji učenik je Jovan lazarević Bekinac koji posle četiri trke ubedljivo vodi u klasi Hibrid, koja je pride i najbrojnija. U prilog tvrdnji, koliko dobro vlada gradivom govori činjenica da se takmičar Bip Bip rejsing tima iz Kraljeva u generalnom plasmanu nalazi na sedmom mestu u konkurenciji više od 40 vozaća.

Jovan Lazarevic

– Lagano, postupno i temeljno pristupali smo svakoj trci, počev od Novog Pazara, preko Soko banje, Avale i prošlog vikenda Košutnjaka. Ništa ne prepuštamo slučaju već se za svaki takmičarski vikend predano pripremamo, tako da i rezultati nisu izostali. Za trenutni uspeh svakako su pored mene, i te kako zaslužno ljudi iz mog kluba, roditelji i naravno tjuner Miloš Petrović – slovi Lazarević.

Hibrid u domaćem šampionatu slovi za klasu gde vlada najžešća konkurencija, a u slučaju pomenute discpline ujedno je i najbrojnija. Trijumfovati u nekadašnjem ponosu nacionalne auto industrije, uspeh je sam po sebi i stvar je prestiža među takmičarima.

– Stav uoči starta sezone je bio da ne menjamo klasu, jer u Hibridu vlada najozbiljnija konkurencija. Da bih napredovao i sticao neophodno iskustvo potrebno je da imam sa kim da se takmičim. Drugim rečima nije bitan kvantitet već kvalitet, u klasi 2 slobodno mogu reći više je nego žestoko, a to smo zapravo i tražili. Želim da postupno gradim karijeru, da ne preskačem ni jednu klasu, jer za neupućene, ja nisam vozi karting, već sam pravo uleteo u mali N – jasan je popularni Bekinac.

Ovom zgodom koristimo priliku da mlađanom Lazareviću čestitamo rođendan, a trenutni plasman mu dođe kao krasan dar za divan dan!!!

Komentari su zatvoreni.