MENI

Upravni odbor Moto Saveza Srbije usvaja kalendar

CRVENI KRST SRBIJE

Koliko evropski vozači poznaju prvu pomoć

NA ZRENJANINCU Novi auto centar

7. 03. 2013. Comments (0) Views: 890 Bezbednost

AMS Srbije otvorio još jedan auto centar

Auto-moto savez Srbije otvorio je novi Auto centar u Beogradu, na Zrenjaninskom putu broj 114. Vozači u ovom novom, modernom objektu, mogu na jednom mestu da završe sve poslove vezane za registraciju i korišćenje automobila.

 NA ZRENJANINCU Novi auto centar U novoopremljenom AMSS Auto centru vozačima je na raspolaganju linija tehničkog pregleda, radi se priprema za registraciju vozila, a mogu se dobiti i sva potrebna međunarodna dokumenta – međunarodna vozačka dozvola, ovlašćenje za upravljanje vozilom u inostranstvu, zeleni karton. Vozači mogu da se učlane u AMSS, urade obavezno, kasko i putno zdravstveno osiguranje. Osim toga, u novom Auto centru rade se sve vrste atesta za putnička, teretna i priključna vozila, atesti za vozila koja koriste TNG i metan, kao i atesti za prepravljena vozila, provera tahografa, veštačenje i provera regularnosti vozila.

Radno vreme AMSS Auto centra na Zrenjaninskom putu je radnim danima od 8 do 17 h, subotom od 8 do 15 h, dok odeljenje atesta radi od 8 do 15 h samo radnim danima.

Komentari su zatvoreni.