MENI

Butulija otvorio 47. Srbija reli

Krum Dončev vodeći u generalnom plasmanu

20. 09. 2014. Comments (0) Views: 792 Autosport, Reli

Dončev vodeći posle četiri brzinca

Prvi dan 47. Srbija relija posle četiri brzinska ispita pripada Krumu Dončevu u ford fiesti R 5. Odmah po startu našeg najstarijeg i najprestižnijeg takmičenja meteo uslovi su se promenili i kiša koja je počela još tokom drugog brzinskog ispita Vrela da pada uslovila je promenu taktike. Pojedinim posadama kiša nije ni uspela da pomrsi račune, zato što su zbog tehničkih kvarova na automobilima morali da odustanu, a bilo je i izletanja.

IMG_3776

Posada Jovana Jovanović i Nataša Tunguz na Vrelima 1 je izletela i ozbiljno štetila sitroen C2 R2 na sreću bez težih posledica njih. Jovana se žali na bol u vratu i rebrima. Malo pre njih gosti iz Ukrajine su zbog problema sa automobilom imali više 15 minuta kašnjenja, a Nenada Vićentića je „izdao“ menjač.

IMG_3787

Na četvrtom brzinskom ispitu Duboko posada Vladica Rabrenović i Dragan Mitrović 1.300 metara posle starta izletela je sa brzinca više od 15 metara daleko od puta i po rečima očevidaca samo im se nazirao zadnji kraj automobila iz šume. Na istom brzincu Vladimir Zečeviće je ostao bez menjača, ali je izjavio da će isti uspeti da sredi za sutrašnji drugi deo 47. Srbija relija.

Posle četiri brzinca

1. K. Dončev – P. Jordanov, 2. B. Logar – A. Bobar, 3. A. Vrapčić – T. Pospiš, 4. Ž. Gajić – T. Nikolić…

Komentari su zatvoreni.