MENI
Dušan Borković za volanom „hjundaija i30 N TCR“ FOTO: TCR Istočna Evropa

Srbi na Grobniku održali lekciju u TCR Istočna Evropa...

Milovanoviću i Goliću 4. Mionica reli

Uoči ceremonijalnog starta Mionica

31. 07. 2020. Comments (0) Views: 336 Autosport, Reli

Reli Mionica za nastavak šampionata

Prvog vikenda avgusta uz maksimalne mere predostrožnosti zbog pandemije korona virusa Mionica će biti domaćin drugog ovogodišnjeg reli takmičenja za šampionat Sportskog auto karting saveza Srbije. Kraljevska disciplina auto sporta pored nacionalnog biće bodovana i za Centralnoevvropsku zonu CEZ, a i ove godine biće održana na dobro poznatim brzinskim ispitima u okolini pomenutog grada, koji se vezuje za čuvenog Vojvodu Živojina Mišića.

Za 4. Mionica reli na adresu organizatora stiglo je impresivnih 25 prijava posada, što govori u prilog činjenici da najzahtevnija disciplina sporta brzina na četiri točka još uvek ima veliki broj poklonika. Jednodnevni reli ukupne dužine 200,16 kilometara broji devet brzinskih ispita na koje „otpada“ 69,30 kilometara. Petak je rezervisan za tehnički prijem i verifikaciju posada, a start prve posade 1. avgusta na specijalnom ispitu Mioni 1 zakazan je za 9. 12.

N. Filipović - T. Milošević

N. Filipović – T. Milošević

Slede brzinski ispiti, Rajković 1, Mioni 2, Rajković 2, Rajković ekstra, Markova crkva 1, Brežđe 1, Markova crkva 2 i Brežđe 2. Idealno vreme za prvu posadu na cilju je 19.10 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *