MENI
Renault_Scenic Vision_EXT_P6_2

Renault predstavlja Scenic Vision

Story Renault - Tresors caches 1

Skrivena blaga: tajne Renaultovih gluvih komora

EQS Krnješevci maj 2022 a

24. 05. 2022. Comments (0) Views: 758 Industrija, Mercedes-Benz

Obuka za medija: Potpuno električni EQS

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz i smart vozila, organizovala je obuku za medije za novi, potpuno električni model EQS. Iskusni treneri iz Mercedes-Benz trening centara, predstavili su prisutnima sve novine u portfoliju brenda Mercedes-EQ, kao i konkretne napredne tehnologije koje se po prvi put primenjuju upravo na modelu EQS.

EQS je prva, potpuno električna luksuzna limuzina brenda Mercedes-EQ. To je prvi model zasnovan na modularnoj arhitekturi vozila za luksuzna električna vozila. Spajajući tehnologiju, dizajn, funkcionalnost i povezanost, EQS oduševljava i vozače i putnike.

Sa dometom do 770 km (prema WLTP), pogonski sistem EQS-a ispunjava zahteve napredne limuzine u segmentu S-Klase. Veliki domet omogućen je i zahvaljujući aerodinamičnim performansama automobila. EQS je najaerodinamičnije serijsko vozilo na svetu, sa koeficijentom otpora od neverovatnih 0,20.

EQS kombinuje sofisticiranost, održivost, visoku tehnologiju i stil kao nijedan drugi automobil.
MBUX Hyperscreen je apsolutni vrhunac u unutrašnjosti. Udubljeni ekran pruža se ispred putnika od levog do desnog A-stuba. Tri ekrana ispod staklenog poklopca se neprimetno spajaju u jedan i stvaraju potpuno nov način interakcije između putnika i tehnologije.

EQS je dizajniran sa idejom održivosti. On prevazilazi vožnju sa nultom emisijom – vozila se proizvode u Nemačkoj na potpuno CO2-neutralnoj osnovi, i koriste se materijali koji štede resurse, kao što su patosnice napravljene od recikliranog materijala. Stoga, potpuno novi EQS nije samo impresivno vozilo, on predstavlja posvećenost održivom i boljem svetu.

Novi EQS je dostupan za naručivanje kao EQS 350, EQS 450+, EQS 580 4MATIC, Mercedes-AMG EQS 55 4MATIC. Početna cena za model EQS 350 je od 95.700 EUR.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *