MENI

VESNIĆ POZDRAVIO POVRATAK TRKA NA MIŠELUK

Asanoviću novi rekord Mišeluka

14. 06. 2014. Comments (0) Views: 2032 Autosport, Kružne trke, Lamborgini Super Trofej Evropa

STIG VOZIO LAMBORGINI MILOŠA PAVLOVIĆA!

Ekipa čuvene emisije na čelu sa Džeremijem Klarksonom i tajanstvenim vozačem u belom kombinezonu u Monci snimali prilog o automobilu našeg asa.

Milos_Pavlovic_i_Stig 2

Srpski automobilista Miloš Pavlović ove godine nastupa u izuzetno atraktivnom evropskom „Lamborgini Super Trofej“ šampionatu, koji je privukao pažnju čak i producentima najgledanijeg automobilskog šou-programa na planeti – Top Gear! Ekipa u punom sastavu: Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond i tajanstveni Stig, helikopterom su stigli na autodrom u Monci i snimili prilog o „Super Trofej“ automobilu, „galjardo LP 570-4“ kojim pilotira upravo naš as koji je trenutno, u tandemu sa italijanskim vozačem Edoardom Piskopom, prvi u klasi „Pro“.

Stazu je okupirala čitava armija zaposlenih u Top Gear produkciji i isto toliko ljudi iz Lamborginija, a Miloš je bio zadužen da Stiga upozna sa svim tajnama moćnog trkača, kojim je pre nešto manje od dva meseca pobedio upravo na čuvenom autodromu u blizini Milana.

– Ovo je bilo neobično i veoma zanimljivo iskustvo. Sve što je ekipa Top Gear-a danas radila bilo je veoma profesionalno u svakom njihovom koraku, zbog čega mi je zaista bilo zadovoljstvo da učestvujem u pripremi priloga o mom automobilu i pomognem Stigu da što pre bude pripremljen za vožnju. Mogu samo da kažem: Bravo Top Gear! Bilo je lepo gledati ih kako rade, jer je sve izgledalo veoma atraktivno, a bez velikog rizika.“

Posle ove lepe obaveze, Miloša očekuje nastavak sezone u evropskom „Lamborgini Super Trofeju“, trkama na stazi „Pol Rikar“ u Francuskoj 28. i 29. juna.

Komentari su zatvoreni.