MENI

Sve pohvale na račun organizatora Mišeluka

Reli Mladosti oko „Venecije“

17. 06. 2014. Comments (0) Views: 666 Autosport, Kružne trke

Još jedan Mišeluk u septembru

Opšti utisak svih uesnika druge trke šampionata Srbije na kružnim stazama koja je prošle nedelje održana na saobraćajnoj petlji Mišeluk na obodu Novog Sada više je nego poztivan. Posle mnogo godina sve je funkcionisalo na zavidnom nivou, što ne bi trebalo da ponese organizatore, tako da su svi učesnici počev od takmičara, mehaničara, sudija sportskih funkcionera, publike i izveštača u potpunosti uživali.

Miselukskretanjeposlestarta

Kada se zadato „igralište“ uredi kako treba i kada takmičenjem rukovode ljudi koji imaju valjanu komunikaciju sa svim akterima, onda na scenu stupaju vozači i logično je da najveća zasluga za uzbudljiv trkački dana pripadne automobilistima, a ruku na srce, svojski su se potrudili.

Odmah po završetku takmičenja baš zbog pomenute organizacije, čulo se da bi Mišeluk mogao da bude domaćin još jedne trke u septembru. U kalendaru takmičenja SAKSS na kružnim stazama, naredno takmičenje sledi prvog vikenda avgusta na Grobniku u Hrvatskoj, a pre toga bi krajem jula Zalužani kod Banjaluke bili domaćini trećeg takmičenja sezone, čula su se uveravanja. Beogradska staza Ušće na programu je 31. avgusta, da bi 14. septembar bio označen kao rezervni termin, a finale pripada Ponikvama 5. oktobra.

Komentari su zatvoreni.