MENI

KIA predstavila novi 7-stepeni menjač sa duplim kvačilom

Borković otvorio BG kar šou i Motopešn

12. 03. 2014. Comments (0) Views: 418 Industrija, Mercedes-Benz

NOVE GRADSKE ZVEZDE

Kompanija Star Import, Generalni distributer Mercedes-Benz-a u Srbiji u utorak i sredu, 11. i 12. marta, premijerno je predstavila novu C-Klasu i potpuno novi model GLA.

7

U atraktivnom prostoru event centra Promenada, tokom obe večeri, gosti su uživali u performansu i dobroj muzici, ali prvenstveno u onome zbog čega su se okupili – novom modelu GLA, koji je bio izložen.

Da ovaj performans ostane u sećanju gostima pobrinuli su se istaknuti srpski umetnici. Naš poznati glumac Gordan Kičić vodio je posetioce kroz svet umetnosti, dok se za dobru atmosferu pobrinula baletska grupa koreografa Milana Gromilića. U pratnji plesača, svojim spektakularnim nastupom atmosferu će dodatno zagrejati i Aleksa Jelić koji je prisutnima otkrio ono zbog čega su se i okupili – nove gradske zvezde.

2

Mnogobrojni klijenti, predstavnici medija i javnog života po završetku spektakla prisustvovali su koktelu uživajući u muzici Ane Štajdohar koja je sa svojim bendom Mercedes-Benz veče učinila nezaboravnim.

Ipak, ni najbolji nastupi uvaženih srpskih umetnika neće moći da zasene sjaj jedne zvezde – novog Mercedes-Benz SUV modela GLA.

5

– Kada prvi prvi put ugledate ovaj model, jednostavno poželite da odmah sednete za volan i da ga testirate – izjavio je Rolf-Juergen Seyerle, generalni direktor komapnije Star Import.

Mercedes Benz GLA predstavlja novi doživljaj kompaktnog SUV koji na ubedljiv način spaja napredni dizajn, sjajne vozne karakteristike u gradskoj vožnji i izvanredne off-road mogućnosti.

4

Prisutni će takođe bili u prilici da se upoznaju sa novom C-Klasom, automobilom čije su prethodne generacije prodate u više od 8,5 miliona primeraka. Upravo ovaj podatak podstakao je inženjere Mercedes-Benz-a da kreiraju automobil za novo doba, koji nastavlja uspešnu istoriju modela i postavlja nove granice u segmentu. Kod nove C-Klase primetan je osećaj “podizanja putovanja na viši nivo“. Odlikuje je emotivan, a ipak jasan dizajn koji zaokružuje visoko-kvalitetna, moderna unutrašnjost

Komentari su zatvoreni.