MENI

NOVE GRADSKE ZVEZDE

Svetska premijera automobila Rascasse i ALA 50

14. 03. 2014. Comments (0) Views: 1275 Industrija

Borković otvorio BG kar šou i Motopešn

Četvrti regionalni sajam automobila „DDOR BG kar šou“ i osmi međunarodni sajam motocikala „Motopešn“ koji se održava na Beogradskom Sajmu od 14 do 23. marata, na kojem učestvuje više od 260 izlagača, otvorio je šampion Evrope na brdskim stazama u 2102. godini Dušan Borković.

IMG_1587a

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što je meni pripala uloga da svečano otvorim „DDOR BG kar šou“ i „Motopešn“ pod kupolama Beogradskog sajma. Svesni smo činjenice da vremena nisu baš sjajna, ali je utoliko je važnije što se u Srbiji neguje tradicija održavanja manifestacija, gde će svi ljudi koji vole novitete auto i moto industrije, moći na jednom mestu tokom deset dana, da vi sve ono što je praktično viđeno pre nekoliko dana na međunarodnom Salonu automobila u Ženevi. Posebno sam srećan sam što i je i ove godine kompanija NIS koja mene pomaže i prati od samog starta prisutna na sajmu i što će, između ostalog predstaviti srpsko gorivo odličnog, evropskog kvaliteta, a svi testovi moje ekipe to i potvrđuju. Ujedno želim da kažem da sam imao prilike da juče u Londonu premijerno vidim novi izgled moje trkačke sprave, i mogu vam reći da opasno dobro izgleda – rekao je Dušan Borković koji će ove godine debitovati Svetskom šampionatu turističkih automobila (WTCC).

Dušan je pozvao sve prisutne da posete štand NIS u hali 2, gde će on kao član NIS Petrol rejsing tima biti prisutan 15,16, i 17.marta. Svi zainteresovani moći će da oprobaju vozačke veštine na simulatoru, ali i da saznaju kako mogu da osvoje nagradu, odlazak sa Dušanom na WTCC trku na Hungaroringu.

IMG_1607a

Cena pojedinačne ulaznice na Sajam automobila i motocikala iznosi 300 dinara, za grupne posete je 200, za đake i studente 150 dinara, a cena parkinga je 100 dinara na sat. Organizatori su najavili da će u četvrtak, 20. marta, biti organizovan porodični dan, kada će, po ceni od 500 dinara, deca do 16 godina u pratnji roditelja moći porodično da posete manifestaciju.

Radno vreme manifestacije je od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana kada se sajam zatvara u 17 sati.

Komentari su zatvoreni.