MENI

DUŠAN BORKOVIĆ I NIS PROMOVISALI NOVI EVRO BMB 98

Neka brzina bude sa vama

20. 03. 2014. Comments (0) Views: 737 Uncategorized

LUKOIL ZA DAME U POKRETU

Kompanija „LUKOIL Srbija“ je danas organizovala nagradno takmičenje za dame vozače pod nazivom „Dame u pokretu“. Pobednicama takmičenja nagrade su uručile poznate dame, voditeljke Dušica Spasić i Maja Nikolić a ispred kompanije Igor Armuš, šef Odeljenja maloprodaje.

Lukoil Dame u pokretu 015

Šesnaest dama je svojim automobilom obišlo sedam Lukoilovih benzinskih stanica u Beogradu, na kojima su rešavale kreativne zadatke i tako osvajale vredne nagrade na svakoj od njih.

Prvo mesto zauzela je Mirjana Kovačević i osvojila 150 l goriva, drugo Anja Aranđelović i 120 l, a treće Lana Jević koja je osvojila 100 l goriva. Sve tri dame su dobile na poklon vaučere za spa tretmane. Nagrađeno je i sedam dama pobednica na svakoj od benzinskih stanica koje su osvojile nagradni vaučer za frizerski salon. Sve učesnice takmičenja, pored poklona koje su dobile na svakoj od benzinskih stanica, osvojile su i kompletnu uslugu servisa klime, motora i pregled ispravnosti vozila u servisnom centru.

Akcija je završena na štandu kompanije „LUKOIL Srbija“ na Beogradskom sajmu automobila – BG Car Show 2014., gde je za sve učesnice organizovan zabavni program.

Odnosi s javnošću
„LUKOIL Srbija“ AD

Komentari su zatvoreni.