MENI

VRELE GUME 20 GODINA

LUKOIL ZA DAME U POKRETU

28. 12. 2013. Comments (0) Views: 1560 Uncategorized

DUŠAN BORKOVIĆ I NIS PROMOVISALI NOVI EVRO BMB 98

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković danas je na benzinskoj stanici Zmaj 2 točio Evro BMB 98 gorivo svim vozačima koji su se tamo zatekli. Zajedno sa svojim timom sa kojim je započeo pripreme za novu sezonu on je prisutnima predstavljao prednosti novog benzina na našem tržištu.

Borković toči benzin 3

– Drago mi je da se i kod nas pojavilo gorivo ovako sjajnih karakteristika, a posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je ono domaće proizvodnje i da dolazi iz modernizovane rafinerije u Pančevu. Automobilisti najbolje znaju koliko je njegov kvalitet važan za konačni uspeh, a Evro BMB 98 omogućava veće iskorišćavanje snage motora, njegovu bolju elastičnost , kao i mirniji i stabilniji rad – rekao je Dušan Borković i naglasio da će se u svojoj debitantskoj sezoni u WTCC takmičiti u klasi TC1 sa najboljim automobilistima na svetu, među kojima su Sebastijan Lab i Ivan Miler.

Evro BMB 98 je benzin povećane oktanske vrednosti, Evro 5 kvaliteta. Domaće je proizvodnje i dolazi iz NIS-ove modernizovane rafinerije nafte u Pančevu.

Novo gorivo veće oktanske vrednosti je namenjeno svima, a benefite upotrebe ovog benzina najviše mogu osetiti vlasnici vozila novije generacije sa turbo punjačima i snažnim motorima. Prednosti upotrebe Evro BMB 98 su što daje veću snagu motoru, povećava njegovu ekonomičnost i doprinosi mirnijem i stabilnijem radu motora. Pored toga, korišćenje ovog benzina doprinosi očuvanju životne sredine kroz smanjenje emisije štetnih izduvnih gasova budući da sadrži najviše do 10 ppm sumpora u skladu sa evropskim standardima . Uz to, Evro BMB 98 može se mešati sa benzinima manje oktanske vrednosti bez posledica po motor automobila.

NIS PETROL RACING TEAM

Komentari su zatvoreni.